ΣΙΝΕ

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Μπρούσκο: Επεισόδιa 273-274-275-276-277 (VIDEOS)

Μπρούσκο
επεισόδιο 273

Η κατάθεση του αστυνόμου Βινυχάκη, αιφνιδιάζει τους πάντες, πολύ περισσότερο όμως τον...



Δείτε το video εδώ
δικηγόρο του Αχιλλέα, που αδυνατεί να τον υπερασπιστεί, αφού δεν είχε γνώση των συγκεκριμένων κατηγοριών. 

Η Αντιγόνη φοβούμενη από την αρνητική έκβαση της δίκης, πιέζει τον Σήφη να παραδεχτεί τα πραγματικά αισθήματά του για τη Μελίνα, ούτως ώστε να την διεκδικήσει ξανά σε περίπτωση που ο Αχιλλέας καταδικαστεί.

Ο Διαμαντής είναι πολύ ευχαριστημένος, αφού βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει κάποιους από τους ενόρκους της δίκης του Αχιλλέα και να τους επηρεάσει. Ο Νεκτάριος καταρρακωμένος από τις εξελίξεις, βρίσκει συμπαράσταση και στήριξη στην αγκαλιά της Αντιγόνης, ενώ η Μελίνα μοιάζει να αρχίζει να χάνει την πίστη της, ότι ο Αχιλλέας θα αφεθεί ελεύθερος. Άθελα της η Δάφνη, με την κατάθεση της, επιβαρύνει την θέση του Αχιλλέα ακόμα παραπάνω.

Με παρότρυνση του Διαμαντή, ο Πάτροκλος ξεκινά να «χτίζει» τη σχέση του με την Αναστασία, γεγονός που εξοργίζει τον Σήφη. Ο Διαμαντής γίνεται άγριο θηρίο, όταν η Ευρυδίκη φτάνει στο σημείο να τον εκβιάσει οικτρά, για να βρει τρόπο να απαλλαγεί ο Αχιλλέας από τις κατηγορίες.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Αλίκη πιάνει στα πράσα τον Μηνά με την δασκάλα του.

επεισόδιο 274



Δείτε το video εδώ
Στην πορεία της δίκης και καθώς οι μάρτυρες κατηγορίας καταθέτουν, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Αχιλλέα. Η κατάθεση του ιατροδικαστή και πολύ περισσότερο του Παύλου Γιαννακάκη, ενισχύουν τα κίνητρα που του έχει προσάψει η κατηγορούσα αρχή και ο κλοιός γύρω του στενεύει. Στη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου, ακούγονται φοβερά πράγματα, που δείχνουν το Αχιλλέα όλο και περισσότερο σαν ένοχο.

Η συνάντηση Ματθαίου και Αναστασίας έξω από το δικαστήριο, θα τους οδηγήσει σε σφοδρή σύγκρουση που θα δείξει ότι το μίσος ανάμεσά τους φουντώνει όλο και περισσότερο, καθώς ο Ματθαίος εξακολουθεί να αγνοεί πως το παιδί της Αναστασίας είναι και δικό του.

Η Πανίτσα με τη Δάφνη και την Κωνσταντίνα αποφασίζουν να πάνε στο μαγαζί της Έλσας, της γυναίκας που η μαρτυρία της καίει τον Αχιλλέα, και να την περιποιηθούν καταλλήλως, ενώ λίγο αργότερα θ’ ακολουθήσει κι η επίθεση του Νεκτάριου εναντίον της. Το παρασκήνιο όσο προχωρά η δίκη φουντώνει.

επεισόδιο 275



Δείτε το video εδώ
Ο Παύλος, στη κατάθεσή του, δηλώνει ηθικός αυτουργός για τη σχέση του γιου του με την Λουκία, γεγονός που συγκλονίζει τον Σήφη όταν το μαθαίνει.

Η επίθεση του Νεκτάριου κατά της μάρτυρας Έλσας Μαρινάκη, έχει ως αποτέλεσμα την παραίτηση του δικηγόρου του Αχιλλέα και την αναβολή επ’ αόριστον της δίκης. Η Μελίνα πετάει κατάμουτρα στο Σήφη, ότι πιστεύει πως εκείνος είναι ο δολοφόνος της Λουκίας, εξοργίζοντάς τον.

Στο μεταξύ η Κωνσταντίνα «μαλώνει» την Αλίκη, η οποία διασύρει σ’ όλα τα Χανιά τ’ όνομα της δασκάλας του Μηνά, ενώ ο Μάρκος προσπαθεί να συνετίσει την Πανίτσα και την Δάφνη, που υπερασπίζονται με πάθος, τόσο την αθωότητα του Αχιλλέα, όσο και την ενοχή του Σήφη, προκαλώντας έτσι την οργή της Αναστασίας.

Ο Αχιλλέας σπάει όταν αντικρίζει στο επισκεπτήριο, την γιαγιά Ανδριανή. Όμως η κατάσταση για τον Αχιλλέα θα δυσκολέψει κι άλλο, όταν κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο ο Σήφης.

Επεισόδιο 276



Δείτε το video εδώ
Η Αναστασία έχει πάει με το μωρό στον Παύλο και για πρώτη φορά λυγίζει και του εκμυστηρεύεται τα βαθύτερα συναισθήματά της. Ο Χρήστος παρακολουθεί την Έλσα Μαρινάκη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει τη δική του έρευνα για τους μάρτυρες, προκειμένου να βοηθήσει τον Αχιλλέα. 

Η κατάθεση του Σήφη στο δικαστήριο αναμένεται με αγωνία απ΄ όλους και τελικά η συνολική του στάση και αυτά που θα πει για τον Αχιλλέα, θα προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη, ενώ η γιαγιά τυφλωμένη από τον θυμό της θα του κάνει διπλή επίθεση στο δικαστήριο, αλλά και μετά στο σπίτι του. 

Ο Ματθαίος, για πρώτη φορά βλέπει τον γιο της Αναστασίας, σε μια τυχαία συνάντηση, φορτισμένη με συγκίνηση και απόγνωση, εξαιτίας του μυστικού που κρύβει η Αναστασία για το παιδί. Ο Μάρκος στο δικαστήριο καταθέτει πως πριν ένα χρόνο στο δικαστήριο του Αχιλλέα στην Κύπρο, εκβιάστηκε από τον Ματθαίο για να καταθέσει ψέματα και να γλιτώσει ο Αχιλλέας. Αυτή η αποκάλυψη προκαλεί μεγάλη αίσθηση στο δικαστήριο και είναι ένα ακόμα στοιχείο που επιβαρύνει την θέση Αχιλλέα.

Επεισόδιο 277




Δείτε το video εδώ
Οι καταθέσεις τόσο του Μηνά, όσο και του Μάρκου, ως θύμα κατάχρησης του Αχιλλέα στο παρελθόν, προκαλούν αρνητικές εντυπώσεις στο δικαστήριο, αλλά και την οργή του Ματθαίου. Στο μεταξύ ο Σήφης εξακολουθεί να δέχεται πίεση από την Στεφανία, για να μιλήσει στον πατέρα του, ενώ την ίδια στιγμή η Αναστασία, δηλώνει συγκινημένη στον Παύλο, ότι θα δώσει στον γιο της.. τ’ όνομά του. 

Με παρότρυνση του Πάτροκλου και με την ανησυχία ότι ξέρει πολλά για να τους «κάψει», ο Διαμαντής παριστάνει ότι υποχωρεί και δέχεται τη συγνώμη της Ευρυδίκης. Η Αναστασία, αποφασίζει να ομολογήσει στον Ματθαίο πως το παιδί είναι δικό του. 

Η Μελίνα παλεύει να εμψυχώσει τον Αχιλλέα, ο οποίος χάνει ολοένα και περισσότερο τις ελπίδες του ν’ αθωωθεί. Οι ενοχές οδηγούν τα βήματα του Σήφη στην πόρτα του πατέρα του.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ









Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis



Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

afti i antigoni polli aera pire mi xesw