ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Ηρακλής - Πανιώνιος 2-0 Κύπελλο [βίντεο]

Νίκη που του επιτρέπει να αισιοδοξεί σημείωσε ο Ηρακλής, ο οποίος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο επικράτησε με 2-0 και...
έκανε αποφασιστικής σημασίας βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος...

Ο Ηρακλής ήταν πιο ουσιαστικός απέναντι στον Πανιώνιο και απέδειξε ότι είναι ομάδα Superleague. Με κόσμο, οργάνωση και καλό ποδόσφαιρο πιστοποίησε για ένα ακόμη ματς ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με απουσίες και με σκοπό να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς της Νέας Σμύρνης. Δύσκολο το 2-0 για να τα καταφέρει, αλλά όχι απίθανο.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)
Βοηθοί: Πασχάλης (Ηπείρου), Κάλφογλου (Θεσπρωτίας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιάμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο (90′ Καρασαλίδης), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Περόνε (77′ Λουκίνας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Παντίδος, Σιώπης (7′ Κόρμπος), Καθάριος (57′ Γιάννου), Μασούρας (76′ Μπούζας), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Μπακασέτας, Πάνος, Φούντας, Τασουλής.

Γκολ: Κόρμπος (αυτ. 15'), Ρομάνο (74')

Κάρτες: Μπαρτολίνι (22'), Περόνε (55'), Ρομάνο (76'), Λουκίνας (79') Μασούρας (9'), Καθάριος (57'), Παντίδος (63'), Κόρμπος (73'), Μητρόπουλος (87'), Ρισβάνης (90'), Παπαδόπουλος (90'+3')

Ανασκόπηση αγώνα

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι για τον Ηρακλή. Μόλις στο 7' ο Σιώπης αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να επιστρατεύσει τον Κόρμπο. Ο οποίος οκτώ λεπτά αργότερα, στο 15', έβαλε αυτογκόλ, μετά το γύρισμα του Πουρτουλίδη. Έτσι έγινε το 1-0 για τον Ηρακλή, που έβαλε από νωρίς το νερό στο αυλάκι. Στο 19' ο Γηραιός έφτασε μια... ανάσα από το 2-0, αλλά ο Περόνε έπιασε κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με το ίδιο νόμισμα απάντησε στο 35' ο Πανιώνιος. Από κόρνερ του Φούντα ο Παντίδος έπιασε την κεφαλιά, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σπουδαία χαμένη ευκαιρία στο 42', όταν ο Κάσσος από την καρδιά της περιοχής έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, μετά τη σέντρα ακριβείας του Μπουκουβάλα.

Τρεις καλές στιγμές στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου μέρους. Μασούρας (47'), Ρομάνο (48') και Τσιλιανίδης (48') δεν βρήκαν, ωστόσο, στόχο, όπως ίδια τύχη είχε και το σουτ του Φούντα (53'). Στο 74' ο φυσικός ηγέτης του Ηρακλή, ο Ρομάνο, εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Από εκείνο το σημείο και μετά τίποτα το αξιόλογο, με τον Ηρακλή να φτάνει σε μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Η φάση του αγώνα
Θα επιλέξουμε αυτή του πρώτου τέρματος. Η πάσα του Τσιλιανίδη ήταν εξαιρετική. Ο Πουρτουλίδης έκανε το γύρισμα και, άθελά του, ο Κόρμπος, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει στο ματς, είδε τη μπάλα να χτυπάει επάνω του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο διαιτητής
Ήταν σκληρό το ματς και ο διαιτητής μοίρασε πολλές κάρτες, ιδίως στους παίκτες του Πανιωνίου. Όχι άδικα. Είχε αρκετή δουλειά και σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης
Ντιέγκο Ρομάνο. Ήταν αυτός που ''κλείδωσε'' τη νίκη και για ένα ακόμα παιχνίδι είχε τον ρόλο του ηγέτη. Είναι σαφές ότι ο Αργεντινός αποτελεί τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Γηραιού σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Μας άρεσε
Είχε πολύ κόσμο το Καυτανζόγλειο και το ματς θύμισε αναμέτρηση Superleague. Οι φίλοι του Ηρακλή έδωσαν βροντερό παρών και απέδειξαν ότι είναι ομάδα που αξίζει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Δεν μας άρεσε
Το παιχνίδι όσο περνούσε η ώρα δεν ήταν καλό. Ήταν ελάχιστες οι φάσεις και επί της ουσίας ο Ηρακλής κρατούσε με ευκολία το προβάδισμα που είχε πάρει. Δεν μας αρέσε, επίσης, ότι ο ρέφερι μοίρασε ένα σωρό κάρτες, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει.

sport24.grΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: