ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

«Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε»! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! (ΦΩΤΟ + VIDEOS)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ!!!

Δάκρυσε για 34η χρονιά ο «ουρανός του Πειραιά», στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7.



ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ


Σύσσωμη η οικογένεια του Ολυμπιακού, τίμησε τη μνήμη των 21 παλικαριών που έχασαν άδικα τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7 του παλιού «Καραϊσκάκη», στις 8/2/1981, στο «καταραμένο» παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο ο Θρύλος κέρδισε τότε με 6-0.

Περίπου πέντε χιλιάδες «ερυθρόλευκου» λαού έδωσαν βροντερό παρών στο σημερινό (07/02) ετήσιο μνημόσυνο, 34 χρόνια μετά από την αποφράδα εκείνη ημέρα, όπου κανείς Ολυμπιακός, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει, όσα χρόνια και αν περάσουν...

Στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7, βρέθηκαν οι άνθρωποι των οικογενειών, αλλά και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, ενωμένη σαν μία γροθιά!

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέλη της Διοίκησης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ και μέλη της διοίκησης, αθλητές από τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο Πρόεδρος, Μιχάλης Κουντούρης.

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών από όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Θρύλου, αλλά και από τις έντεκα σχολές της ομάδας μας στην Αττική.

Όλοι μαζί φώναξαν, «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», κάνοντας ακόμα πιο φορτισμένο το κλίμα, ενώ ο κόσμος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου, νίκη επί του Πάοκ στην Τούμπα στο αυριανό (08/02), όπου συμπληρώνονται ακριβώς 34 χρόνια από το τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.

Μία νίκη που εάν έρθει, θα αφιερωθεί φυσικά στη μνημη των 21 θυμάτων της «ερυθρόλευκης» τραγωδίας, οι οποίοι θα βλέπουν το ματς από ψηλά και θα πανηγυρίζουν μία ακόμα επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας.

Παρόντες ήταν φυσικά και παλαίμαχοι της ομάδας, όπως και ο ιστορικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος, ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας, ο Μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ και άλλοι...








Το σύνθημα «αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε», ήταν αυτό που δόνησε πολλές φορές την ατμόσφαιρα και ακούστηκε ξανά μέχρι τον ουρανό, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους πάντες.

«Για πάντα στις καρδιές μας»! 





ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΝΕΚΡΩΝ

Παναγιώτης Τουμανίδης 14 ετών
Κώστας Σκλαβούνης 16 ετών
Ηλίας Παναγούλης 17 ετών
Γεράσιμος Αμίτσης 18 ετών - οπαδός της ΑΕΚ
Γιάννης Κανελλόπουλος 18 ετών
Σπύρος Λεωνιδάκης 18 ετών
Γιάννης Σπηλιόπουλος 19 ετών
Νίκος Φίλος 19 ετών
Γιάννης Διαλυνάς 20 ετών
Βασίλης Μάχας 20 ετών
Ευστράτιος Πούπος 20 ετών
Μιχάλης Κωστόπουλος 21 ετών
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου 23 ετών
Σπύρος Ανδριώτης 24 ετών
Κώστας Καρανικόλας 26 ετών
Μιχάλης Μάρκου 27 ετών
Κώστας Μπίλας 28 ετών
Αναστάσιος Πιτσόλης 30 ετών
Αντώνης Κουρουπάκης 34 ετών
Χρήστος Χατζηγεωργίου 34 ετών
Δημήτρης Αδαμόπουλος 40 ετών

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!




Γράφει ο
Γιάννης Ιωάννου
thrylos.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: