ΣΙΝΕ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μπρούσκο: Επεισόδιa 347-348-349-350-351 (VIDEOS)

ΜΠΡΟΥΣΚΟ - Επεισόδια 347-348-349-350-351

Επεισόδιο 347

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ


Ο Σήφης εξοργίζεται με την εικόνα της Αναστασίας στην είσοδο του σπιτιού τους να φιλιέται με τον Ματθαίο και έχει ως αποτέλεσμα τα δυο αδέλφια να 'ρθουν σε ρήξη μεταξύ τους. Η Δάφνη παραδέχεται κλαίγοντας στον Μάρκο, πως η κουβέντα με την μητέρα της, της ήταν πολύ επώδυνη. Στο μεταξύ, η Λουκία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στα Χανιά και να διεκδικήσει τον Παύλο. 

Η ζήλια, γίνεται γι’ άλλη μια φορά αιτία να ξαναζήσουμε το πάθος που έχει ο Αχιλλέας με τη Μελίνα. Ο Πάτροκλος, θέλοντας να δείξει την αγάπη του στον Διαμαντή, τον αιφνιδιάζει χορεύοντας στο γλέντι του γάμου του παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς, προκαλώντας όμως άθελά του θυμό στο Μανολιό. 
Μην αντέχοντας την εικόνα του νιόπαντρου ζευγαριού, η Δήμητρα θα ξεσπάσει σε κλάματα γεγονός που πέφτει στην αντίληψη της Μελίνας. 

Ο Διαμαντής καμαρώνει ευτυχισμένος το γιο του, αγνοώντας πως η Όλγα κι ο Ματθαίος σχεδιάζουν την καταστροφή του, ενώ την ίδια στιγμή ο Σήφης αντιδρά κι αρνείται να υπογράψει για το διαζύγιό του με την Αγγελική.

Επεισόδιο 348
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ



Η Αναστασία νευριάζει με το Σήφη, μόλις αυτός αρνείται να υπογράψει το χαρτί του διαζυγίου του με την Αγγελική. Ο Αχιλλέας δεν δέχεται τις εξηγήσεις και τις δικαιολογίες που δίνει η Μελίνα για το θέμα του Σήφη. 
Παρ’ ότι ο Πάτροκλος είναι νιόπαντρος, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του τη Δήμητρα και φροντίζει να βρεθεί ξανά σύντομα κοντά της. 
Ο Διαμαντής όμως βρίσκει φωτογραφίες της Δήμητρας στο κινητό του και τον προειδοποιεί.

Η Αντιγόνη ζηλεύει, όταν βλέπει πόσο τρυφερός σύζυγος και πατέρας είναι ο Νεκτάριος. Ο Χρήστος στέλνει στην υπηρεσία του όλες τις πληροφορίες που πήρε από τον υπολογιστή του Διαμαντή για να τις μελετήσουν. Ο Νεκτάριος έχει αρχίσει να έχει αισθήματα για τον Διαμάντη, αλλά αισθάνεται αμήχανα επειδή νιώθει ότι αυτό ενοχλεί τον Ματθαίο. Ο Παύλος κυκλοφορεί πλέον δημόσια με την καινούρια του σύντροφο και όλοι έχουν αρχίσει το κουτσομπολιό.. η πιο άβολη στιγμή όμως θα είναι όταν συναντηθούν με τη Λουκία.


Η Ζωή κάνει ακόμα μια προσπάθεια να προσεγγίσει την Δάφνη, εκείνη όμως την απορρίπτει ξανά και την πληγώνει με τις πιο πικρές αλήθειες. Ο Ματθαίος και η Αναστασία ονειρεύονται μαζί τον μέλλον τους. Ο Μηνάς μένει κάγκελο, όταν η Βασιλική του αποκαλύπτει ότι σκέφτεται να προτείνει στην Μελίνα να γίνει παρένθετη μητέρα. Ο Αχιλλέας και ο Νεκτάριος εμπλέκονται σε ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.

Επεισόδιο 349
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ



Ο Αχιλλέας ζει δύσκολες στιγμές, μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 18χρονο νεαρό που οδηγούσε τη μηχανή. 
Η Μελίνα είναι πάντα δίπλα του και προσπαθεί να του συμπαρασταθεί. 

Στο μεταξύ, Αναστασία και Ματθαίος, περισσότερο ερωτευμένοι από ποτέ, κάνουν σχέδια για το μέλλον, ενώ παράλληλα ο Ματθαίος με την Όλγα σχεδιάζουν το πώς θα παγιδεύσουν τον Διαμαντή. 

Ο Σήφης, με την παρότρυνση της Μελίνας, επιστρέφει ξανά στο σπίτι του, ενώ η στενή συνεργασία του με την Όλγα αποδεικνύει και στους δυο ότι έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. 
Η Δάφνη θα συναντηθεί ξανά με τη μητέρα της στην Αθήνα, αλλά η στάση της εξακολουθεί να είναι αρνητική, γεγονός που απογοητεύει τη Ζωή και ο Μάρκος αποφασίζει να μην επιμείνει. 

Ο Νεκτάριος απορρίπτει τις προσπάθειες της Αντιγόνης να τον προσεγγίσει και για μια ακόμα φορά, στρέφεται προς τη Δήμητρα.

Επεισόδιο 350
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΙ ΕΔΩ



Ο Σήφης θα επιτεθεί λεκτικά στον Ματθαίο. 
Η Μελίνα, στεναχωρημένη μετά την απόφαση της Δήμητρας ότι δεν θα κυοφορήσει το μωρό της, την κατηγορεί ευθέως. Ο Αχιλλέας, όπως πάντα στέκεται στο πλευρό της ενθαρρύνοντάς της, συγχρόνως όμως δε παύει να σκέφτεται λεπτό το νεαρό παιδί που χάθηκε τόσο άδικα στο δυστύχημα που είχε. 

Ο Μάρκος έχει κατά νου μια λύση που θα συμφιλιώσει την Δάφνη με την Κωνσταντίνα, ενώ παράλληλα ο Μηνάς αναθέτει στη Δάφνη να βοηθήσει την Βασιλική ώστε η τελευταία να αποβάλλει την φοβία της για τη γέννα. 
Η Όλγα μεταφέρει άναυδη στον Ματθαίο, πως η Ευρυδίκη είναι κι αυτή «πιόνι» του Διαμαντή. Στο μεταξύ, η Λουκία ανησυχεί μη τυχόν ανακαλύψει ο Παύλος, τις αποδείξεις που του ‘χει αποκρύψει κι οι οποίες θα τον έφερναν κοντά με τα παιδιά του. 

Ο Σήφης, τρέμει μη χάσει την κόρη του, λόγω του επερχόμενου γάμου της Αγγελικής, ενώ ταυτόχρονα η αγάπη του Ματθαίου προς το μωρό του, ωθούν την Αναστασία στη σκέψη να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Επεισόδιο 351
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Η Αλεξάνδρα έχει αποφασίσει, με κάθε τρόπο, να εκδικηθεί τον Αχιλλέα. Το σχέδιο του Ματθαίου και της Όλγας για την οικονομική καταστροφή του Διαμαντή, έχει πλέον τροχοδρομηθεί. Αν και αρνείται να έχει την οποιαδήποτε επαφή με τη μητέρα της η Δάφνη μοιάζει να έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο της έχει μιλήσει. 

Η γιαγιά έχει αντιληφθεί την ψυχρότητα ανάμεσα στην Μελίνα και την Δήμητρα και τις ρωτάει ευθέως. Ο Μηνάς είναι έξαλλος με την Βασιλική και τις καινούργιες ιδέες που τις έχουν μπει στο κεφάλι. 
Η Δάφνη παράλληλα την βοηθά την Βασιλική, πάντα με τις δικές τις μεθόδους, να ξεπεράσει το φόβο της για την γέννα.
Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα το περιστατικό με τον Πάτροκλο, και εκείνος πηγαίνει να του ζητήσει εξηγήσεις, για άλλη μία φορά θα πιαστούν στα χέρια. 

Ο Νεκτάριος δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά την Αντιγόνη.
 Η Δήμητρα, παίρνει την απόφαση να δουλέψει στο οινοποιείο των Ματθαίων, παρά την αντίθετη γνώμη του Νεκτάριου. Ο Σήφης και η Όλγα εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων έρχονται πιο κοντά. 
Ο Μηνάς με τον Μανωλιό καταστρώνουν σχέδιο για να τα ξαναβρεί η Δάφνη με την Κωνσταντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ