ΣΙΝΕ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

icebill - Εργοστάσιο Παραγωγής Πάγου

Παγάκια Αρίστης Ποιότητας, Παράδοση σε όλη την Ελλάδα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η βιοτεχνία πάγου icebill δημιουργήθηκε από την εταιρεία ΥΙΟΙ Β. Μέντζιου ΟΕ τον Ιούνιο του 2013 για να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο...
παζλ που χρόνια πριν το 1999 είχε ξεκινήσει από τότε χρονολογείται η δραστηριότητα της εταιρείας ΥΙΟΙ Β.Μέντζιου ΟΕ με την εμπόρια & παραγωγή πάγου.

Η ΥΙΟΙ Β. Μέντζιου ΟΕ διαθέτει 6 ιδιόκτητα φορτηγά κατάψυξης εφοδιασμένα με καταγραφικά ψύξης για την άμεση διανομή των παγοκύβων και την αποτελεσματικότερη θερμοκρασία μεταφοράς.


Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας ανέρχονται στις 150 παλλετοθέσεις κατάψυξης ισοδύναμες με 20000 σακούλες παγοκύβων. 


Όλοι οι θάλαμοι της εταιρείας διαθέτουν καταγραφικά ψύξης.


Η ICEBILL ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (HACCP) KAI EINAI ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΈΝΗ ΜE ISO 22000:2005 Μέλος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Συσκευασμένου Πάγου (EPIA)









Πιστοποιήσεις

Η βιοτεχνία πάγου ICEBILL πραγματοποιεί κάθε τρίμηνο χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους στα προϊόντα της και σε τρία διαφορετικά στάδια παραγωγής ώστε να ελαχιστοποιεί τους κινδύνους μόλυνσης οποιουδήποτε σημείου του προϊόντος και καταθέτει τα αποτελέσματα στην Υγειονομική Διεύθυνση του νομού Γρεβενών.

  • Βιβλίο προμηθευτών
  • Βιβλίο καταγραφών ψύξης
  • Βιβλίο καθαρισμού και απολύμανσης
  • Βιβλίο χημικών και μικροβιολογικών αναλύσεων νερού
  • Βιβλίο απεντόμωσης και μυοκτονίας

Χονδρική Πώληση
Η βιοτεχνία πάγου ICEBILL εξυπηρετεί είτε για χονδρική πώληση πανελλαδικά σε οποιοδήποτε σημείο ύστερα από συνεννόηση ανεξαρτήτως μεγέθους παραγγελίας είτε σε λιανική πώληση σε οποιοδήποτε σημείο της Δυτικής Μακεδονίας βάσει εβδομαδιαίων δρομολογίων και με χρησιδάνειο καταψυκτών για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση του σημείου. 
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για οποιαδήποτε ερώτηση.

Η εταιρεία
Η βιοτεχνία πάγου icebill δημιουργήθηκε από την εταιρεία ΥΙΟΙ Β. Μέντζιου ΟΕ τον Ιούνιο του 2013 για να συμπληρώσει ένα κομμάτι στο παζλ που χρόνια πριν το 1999 είχε ξεκινήσει από τότε χρονολογείται η δραστηριότητα της εταιρείας ΥΙΟΙ Β.Μέντζιου ΟΕ με την εμπόρια & παραγωγή πάγου.

Η ΥΙΟΙ Β. Μέντζιου ΟΕ διαθέτει 6 ιδιόκτητα φορτηγά κατάψυξης εφοδιασμένα με καταγραφικά ψύξης για την άμεση διανομή των παγοκύβων και την αποτελεσματικότερη θερμοκρασία μεταφοράς.
Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας ανέρχονται στις 150 παλλετοθέσεις κατάψυξης ισοδύναμες με 20000 σακκούλες παγοκύβων. Όλοι οι θάλαμοι της εταιρείας διαθέτουν καταγραφικά ψύξης.

Περισσότερα στη σελίδα μας...

Facebook

ΥΙΟΙ Β.ΜΕΝΤΖΙΟΥ ΟΕtelephone-32

Διευθ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 105
ΤΚ 51100, Γρεβενά
telephone-32Τηλ. 2462028706
telephone-32Fax. 2462022112
telephone-32Κινητά 6936609699 & 6936609698
telephone-32e-mail mentzios@yahoo.grinfo@icebill.gr
Υπεύθυνος Μέντζιος Κωνσταντίνος