ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ, Μάνια Βλαχογιάννη


Ένα νέο βιβλίο με ένθετο CD από τις εκδόσεις «Νόηση».

Μόλις κυκλοφόρησε

«Κάπου στα βάθη της Ανατολής το «Αστέρι της Ερήμου» έμελλε να...

αλλάξει άθελα του τη μοίρα ενός ολόκληρου λαού.
Η δόξα και τα πλούτη του φημισμένου βασιλιά Σαχριµάν χάνουν μονομιάς τη λάμψη τους μπροστά στην άδολη ομορφιά της μυθικής πριγκίπισσας Ναλιµάρ. Οι νικηφόρες μάχες που κέρδισε µε το σπαθί του φαίνονται ασήμαντες μπροστά στο ανυπέρβλητο δίλημμα που τον διχάζει.
Αψηφώντας την εκδίκηση της νόμιμης βασίλισσας έρχεται αντιμέτωπος µε τερατόμορφα σαγκάρ και τρομακτικές μάγισσες, που προσπαθούν να τον αποτρέψουν από τον πραγματικό προορισμό του.
Αναζητώντας το αληθινό νόημα της τόλμης θα δώσει την πιο σημαντική μάχη της ζωής του ενάντια στην παντοδύναμη θεά Μοίρα, που θα τον διδάξει το πιο βαθύ και μεγάλο μυστικό…»

Μέσα από ένα παραμυθένιο σκηνικό με το μεθυστικό άρωμα της Ανατολής και μια συναρπαστική ιστορία αγάπης και τιμής, η πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη, καταξιωμένη μουσικός και ερμηνεύτρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, στέλνει το μήνυμα της πίστης στην εσωτερική μας καθοδήγηση και της τόλμης να αγωνιστούμε για υψηλά ιδανικά, αναζητώντας την πραγματική ευτυχία.

Την εικονογράφηση του βιβλίου υπογράφει η εικονογράφος Θωμαή Ζωγράφου.
Το συνοδευτικό cd περιέχει ηχογραφημένα τραγούδια και μουσικά αποσπάσματα με αφήγηση από το ομώνυμο πρωτοεμφανιζόμενο θεατρικό μιούζικαλ.


Τη μουσική για το μιούζικαλ «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» έγραψε ο Έλληνας συνθέτης Balsam7teen πάνω στο αυθεντικό κείμενο της συγγραφέως.
Συμμετέχουν οι ερμηνευτές και ηθοποιοί:
Γιάννης Φίλιας, Γιάννης Δεγαΐτης, Μάνια Βλαχογιάννη, Βασίλης Ασημακόπουλος, Μαρία Λατσίνου, Μάριος Ανδρέου, Αγγέλα Μεταλληνού, Ευαγγελία Καρή και η Χορωδία «Μούσες».

Συγγραφέας: Μάνια Βλαχογιάννη
Τίτλος: Αστέρι της Ερήμου - Ναλιμάρ
Σειρά: Λογοτεχνία της Φαντασίας
Έτος έκδοσης: 2015
Εικονογράφηση : Θωμαή Ζωγράφου
Μουσική : Balsam7teen
Αριθμός σελίδων: 80 (τετράχρωμες)
Εξώφυλλο:Δεμένο (σκληρόδετο)
Συνοδεύεται από CD

Διαστάσεις: 17x24
Τιμή: 14,00 € + ΦΠΑ
ISBN: 978-960-8294-67-7

https://www.youtube.com/watch?v=aBkDgHJVV_g

Λίγα λόγια για την συγγραφέα 
Η Μάνια Βλαχογιάννη, γεννήθηκε στην Αθήνα. Διπλωµατούχος πιάνου του Εθνικού Ωδείου Αθηνών σε ηλικία 17 ετών, µε Άριστα παµψηφεί, Α΄ βραβείο και Αριστείο εξαιρετικής επιδόσεως και του Richard-Strauss-Konservatorium του Μονάχου. Σπούδασε παράλληλα Μονωδία και Musical Theater Performance, φοίτησε στη Musikhochschule της Δρέσδης και στη Δραµατική Σχολή του H.D.Trayer (Μόναχο), ενώ ολοκλήρωσε τα δύο πρώτα έτη της Νοµικής Σχολής Αθηνών. Συµµετείχε σε περισσότερες από 160 µουσικοθεατρικές παραστάσεις σε Γερµανία, Αυστρία και Ελβετία. Διετέλεσε Υποδιευθύντρια της Κρατικής Μουσικής Σχολής «Sing-und-Musikschule Garching» (Μόναχο), όπου µεταξύ άλλων σκηνοθέτησε Musicals για παιδιά και νέους. Σήµερα ζει στην Αθήνα, συνεργάζεται στενά µε το Διεθνές Φεστιβάλ Πορτοχελίου, παίρνει µέρος σε θεατρικές και µουσικοθεατρικές παραστάσεις και συνεργάζεται δισκογραφικά ως ερµηνεύτρια και στιχουργός µε τον συνθέτη Balsam7teen και την FM Records. Από το 2013 µέχρι σήµερα κυκλοφορούν διεθνώς πέντε δισκογραφικές δουλειές της: Όταν µιλάνε οι αισθήσεις (ft. Βασίλης Ασηµακόπουλος) και Στιγµές, σε στίχους δικούς της και µουσική Balsam7teen, το άλµπουµ A Musical Dream (ft. Βασίλης Ασηµακόπουλος), το EP Θα ’σαι δίπλα µου εσύ, σε στίχους/µουσική Φ. Πατίρη και το άλπουµ Mythos 90: Mikis Theodorakis από τους AURAL FRAGMENT (FM Records).

Δεν υπάρχουν σχόλια: