ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

"Χωρίς εσένα" η νέα καθημερινή σειρά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το TiVi Σίριαλ σας αποκαλύπτει τα πάντα για τη νέα, φιλόδοξη, καθημερινή σειρά που ετοιμάζει η Μαρία Γεωργιάδου και η...
Ρέινα Εσκενάζυ για λογαριασμό του ΑΝΤ1 Κύπρου...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί στις 9/7: ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

«Χωρίς εσένα» τιτλοφορείται η νέα καθημερινή σειρά που φέρει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου («Βαλς με 12 θεούς», «Κλεμμένα όνειρα») και τη σκηνοθετική επιμέλεια της Ρέινας Εσκενάζυ («Κάρμα», «Τελευταία παράσταση - Ελλη Λαμπέτη» κ.ά.). 


Η σειρά προορίζεται για τον ΑΝΤ1 Κύπρου, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προβληθεί και στην Ελλάδα στο έμμεσο μέλλον. Στην εν λόγω σειρά συμπράττουν Ελληνες και Κύπριοι ηθοποιοί με τηλεοπτική και θεατρική εμπειρία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν συμφωνήσει ήδη οι: Μαρκέλλα Γιαννάτου, Κλειώ Δανάη Οθωναίου, Μάξιμος Μουμούρης, Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Νίκος Μαυράκης, Ηλέκτρα Φωτιάδου, Γιώργος Τζωρτζής, Ελενα Σάββα κ.ά.Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία

Η συγκεκριμένη σειρά έχει επίκεντρο τα ανθρώπινα συναισθήματα, με τα «πρέπει» και τα «θέλω» του καθενός. Η ιστορία ξεκινά με τη Μαρία (Μαρκέλλα Γιαννάτου) που αποφασίζει να εγκαταλείψει το γάμο της και να ζήσει τον μεγάλο έρωτα! Τη στιγμή όμως που φεύγει, μαθαίνει ότι ο σύζυγός της Δημήτρης (Μάξιμος Μουμούρης) έχει μόνο τρεις μήνες ζωής! Τότε είναι που η γυναίκα έρχεται σ’ ένα μεγάλο δίλημμα σχετικά με το τι θα κάνει και τι θα επιλέξει. 


Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας αρκετά «γνώριμος» χαρακτήρας: Μετρημένη, ήσυχη, καλή σύζυγος και μητέρα, αλλά βαθιά μέσα της έχει κρατήσει την εφηβική αγάπη. Πολλές φορές σκέφτεται πώς θα ήταν η ζωή της αν είχε ακολουθήσει αυτό τον έρωτα. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη ιστορία εμπλέκεται και η μητέρα του Δημήτρη, η Κάτια, την οποία υποδύεται η Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Την ίδια στιγμή, μια άλλη ηρωίδα που υποδύεται η Κλειώ Δανάη Οθωναίου, είναι ερωτευμένη και εξαρτημένη από κάποιον που αισθάνεται πως την καθορίζει και χωρίς αυτόν δεν υπάρχει. Ολο αυτό την κάνει ευάλωτη, μέχρι που θα περάσει πολλές ανατροπές και διλήμματα.

tv-24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: