ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

«ΡΟΥΑ ΜΑΤ» - ROYA MAT - ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 201 - 202 - 203 - 204 - 205 (VIDEO )

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος, Θεοδόσης Οικονομίδης
Σκηνοθετική επιμέλεια: Αντρέας Γεωργίου



Παίζουν: 

Πέτρος Λαγούτης, Πατρίτσια Περιστέρη, Ιωσήφ Μαρινάκης, Σπύρος Σταυρινίδης, Πέρος Μπουσουλόπουλος, Χάρης Κκολός, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Ιωάννα Λαμπροπούλου, Έλενα Λιασίδου, Χριστιάνα Θεοδώρου, Κωστάκης Κωσταντίνου, Έλενα Ευσταθίου, Μένια Μαθιουδάκη, Λουκία Μιχαήλ. 


Επεισόδιο 201
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ



Επεισόδιο 202
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ



Επεισόδιο 203
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ



Επεισόδιο 204
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ


Επεισόδιο 205


ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο Σάββας είναι έτοιμος να πάει να βρει την Μυρτώ όταν παίρνει ένα τηλεφώνημα από την αστυνόμο Γαβριήλ να πάει να αναγνωρίσει ένα πτώμα που υπάρχουν υποψίες ότι ανήκει στην Βίκυ… 

Παράλληλα η Ιωάννα κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια να αποκαλύψει την σχέση της Ρουμπίνης με τον Μάξιμο και όλα δείχνουν πως ίσως να τα καταφέρει… Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι μια παλιά του υπόθεση σχετικά με ένα δικαστήριο εκκρεμεί και αποφασίζει να φύγει άρον - άρον για Αθήνα, έντρομος…. 
Η Ηρώ Παζάρου εμφανίζεται επιτέλους στο εστιατόριο του Δημήτρη, το μυστήριο λύνεται.. ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του αυτό που βλέπει….. Ταυτοχρόνως ο Ανδρέας την στήνει έξω από το σπίτι του Φίλιππου όπου η Μαρία και ο Φίλιππος κάνουν έρωτα, σε τραγική κατάσταση και κρατώντας όπλο. 

Ο Μάξιμος που υποψιάζεται πως κάτι κακό θα γίνει οδηγείται με την Ρουμπίνη στο ίδιο σημείο και γίνονται μάρτυρες μίας μεγάλης ανατροπής … Από αυτή τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο για κανένα.. 

Τα γεγονότα θα αλλάξουν δραματικά για όλους… μία καινούργια μέρα θα ξημερώσει και θα αναγκαστούν όλοι να αντιμετωπίσουν μία νέα πραγματικότητα…

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: