ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο άντρας της είχε αργήσει στο ρομαντικό τους ραντεβού…Όταν όμως κοίταξε στο δρόμο έπαθε το ΣΟΚ της ζωής της…

Ο Rick και η Stacey είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια.
Για να γιορτάσουν την επέτειό τους, ο Rick αποφάσισε να κάνει κάτι στην Stacey που δεν θα ξεχνούσε ποτέ – και το αποτέλεσμα...

είναι μια πρωτοφανής έκπληξη που καταγράφηκε σε βίντεο. Το μόνο που ήξερε η Stacey ήταν ότι ο Rick είχε σχεδιάσει μια ρομαντική νύχτα έξω στην πόλη – αλλά μόλις περπάτησε λίγο έξω από το ξενοδοχείο και δεν έβλεπε τον σύζυγό της, ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν γνώριζε, ότι ο Rick είχε ζητήσει τη βοήθεια και τη συμμετοχή των πιο κοντινών φίλων και της οικογενείας. Όλοι μαζεύτηκαν εκεί όχι μόνο για την επέτειό τους αλλά και για την ανανέωση των όρκων του γάμου τους η οποία θα γινόταν εκεί εκείνη την ώρα.

Η Stacey έχει ενθουσιαστεί βλέποντας τόσα άτομα γύρω της και έχει σαστίσει προχωρώντας παρακάτω στον δρόμο. Ο χορός και το τραγούδι είναι μόνο γι αυτήν. Τέλος, ο Rick ξεπροβάλλει από το πλήθος πέφτει στα γόνατα ζητώντας για άλλα 30 χρόνια το χέρι της σε γάμο. Λίγο πολύ τα έχασα όταν η κόρη τους εκτελεί ένα ειδικό τραγούδι γραμμένο μόνο για τους καταπληκτικούς γονείς της. Επίσης απλά περιμένετε μέχρι το τέλος, όταν ο Rick αποκαλύπτει και μια τελευταία έκπληξη.


Θέλω να πω … Είναι αυτός ο τύπος ρομαντικός ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: