ΣΙΝΕ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών στον υπ. βουλευτή της Ν.Δ κ. Κοψαχείλη


  O ανύπαρκτος   πρώην  και σημερινός υποψήφιος   βουλευτής της Ν.Δ κ. Κοψαχείλης   με δήλωση του,   από την οποία μάθαμε ότι ήταν υπεύθυνος τουΤομέα Έρευνας και Καινοτομίας του κόμματος του,  εγκαλεί την...
κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι το επτάμηνο της   διακυβέρνησης  είχε  δήθεν  σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις και στο χώρο της Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Κυριακή από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης   έκανε έναν απολογισμό του έργου της κυβέρνησης  στον τομέα της έρευνας και καινοτομίας. 
Απαιτείται πράγματι απύθμενο θράσος να  καταγγέλλεις με ψεύδη  μια  κυβέρνηση που κυβέρνησε μόνον ένα επτάμηνο. Ας κάνει ο ίδιος απολογισμό των πεπραγμένων του (πέρα από τις ανακοινώσεις και τα διάφορα συγχαρητήρια) τους 32 μήνες που ήταν βουλευτής κυβερνώντος κόμματος για να μάθουν και  οι Γρεβενιώτες   την προσφορά του  στον τόπο.

ΥΓ. Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Έρευνα και την  Καινοτομία  όπως  και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης αυτό το επτάμηνο είναι στην διάθεση του κ. Κοψαχείλη.

Από το γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών



Δεν υπάρχουν σχόλια: