ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Περιοδεία του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και π. υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου και του Βουλευτή Γρεβενών

Περιοδεία του Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και π. υπουργού Μακεδονίας Θράκης Θ. Καράογλου και του Βουλευτή Γρεβενών, Αναπλ. Γ. Γραμματέα της ΚΟ και Τομεάρχη Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, Τ. Κοψαχείλη στην Πέλλα

Τον Νομό Πέλλας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Γρεβενών, Τιμολέων Κοψαχείλης μαζί με τον Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου. Το πρωί οι Βουλευτές επισκέφθηκαν το Δήμο Πέλλας, όπου είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, κ. Γ. Στάμκο, ενώ στη συνέχεια βάδισαν στη λαϊκή αγορά Γιαννιτσών, όπου συνομίλησαν με τους πολίτες και αμέσως μετά επισκέφθηκαν την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών, όπου συναντήθηκαν με το ΔΣ της Ένωσης. Ακολούθησε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Σ. Σωτηριάδη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής Γρεβενών και η αντιπροσωπεία της ΝΔ μετέβησαν στην Έδεσσα, όπου είχαν διαδοχικές συναντήσεις στο Επιμελητήριο Πέλλας με τον Πρόεδρο, κ. Ιορ. Τσώτσο, στον Δήμο Εδέσσης με τον Δήμαρχο, κ. Δημ. Γιάννου και, τέλος, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ Θ. Θεοδωρίδη.

Ο Τιμολέων Κοψαχείλης και ο Θ. Καράογλου μέλη του κλιμακίου ενημέρωσαν τους αγρότες για το πρόγραμμα και τις πολιτικές που θα εφαρμόσει η ΝΔ αμέσως μετά τις εκλογές, προκειμένου να θωρακισθούν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου και να αναζωογονηθεί ο πρωτογενής τομέας μέσω ισοδύναμων μέτρων.

Άκουσαν με πολλή μεγάλη προσοχή τις θέσεις του επιμελητηρίου, το οποίο υπέβαλε υπόμνημα προς τη ΝΔ σχετικά με την οργανωμένη αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καθώς και την προώθηση μεταρρυθμίσεων που θα εξορθολογήσουν την φορολογία των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με μεταρρυθμίσεις στο κράτος.

Συζήτησαν αναλυτικά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση εξαιτίας της έλλειψης πόρων αλλά και της απώλειας χρηματοδότησης από τα έργα του ΕΣΠΑ, όπου κινδυνεύουν να χαθούν πολλά δις ευρώ και κρίσιμες ανάσες ρευστότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: