ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 56χρονου ομογενή, ο οποίος...
συνελήφθη την 25-11-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό της σύλληψης του κτήνους
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο και ειδικότερα η κοινωνία της Θεσσαλονίκης με τον 56χρονο εργαζόμενο τηλεοπτικού σταθμού της πόλης, ο οποίος βίαζε επί δυο χρόνια 9χρονη κόρη φίλου του. 

Τον 56χρονο χωρισμένο πατέρα δύο ενήλικων παιδιών, που εργαζόταν στην ΕΡΤ 3, ξεσκέπασε ένας φίλος του, στον οποίο ο κατηγορούμενος έδειξε ένα βίντεο στο οποίο ασελγούσε εις βάρος της 9χρονης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος μεθούσε τον πατέρα της 9χρονης ώστε να μπορεί μετά ανενόχλητος να ασελγεί εις βάρος της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί σύμφωνα αντίκρυσαν στο σπίτι του ένα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον:
1) ΣΕΡΑΣΙΔΗ Αρσένιο του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, γεν. 02-12-1959 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 02-01-2016, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στο τηλέφωνο 2310-388456. 

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.


press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: