ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χίτλερ είχε μόνο έναν όρχι! - Ιατρικό έγγραφο το αποδεικνύει...

Ιατρικό έγγραφο του 1923 αποδεικνύει ότι ο επικεφαλής των ναζί δεν ήταν τόσο τέλειος όσο ήθελε

Μία από τις αμέτρητες φήμες...

γύρω από τον Αδόλφο Χίτλερ είναι ότι ο επικεφαλής της ναζιστικής Γερμανίας ήταν μονόρχις, είχε δηλαδή μόνο έναν όρχι – άλλοι υποστήριζαν πως έχασε τον άλλο σε μία μάχη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και άλλοι πως γεννήθηκε έτσι.

Μάλιστα, ένα δημοφιλές λαϊκό τραγούδι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στη Μεγάλη Βρετανία, σε μία παραλλαγή του, είχε τους εξής στίχους: Ο Χίτλερ έχει μόνο ένα μπαλάκι / Ο Γκέρινγκ έχει δύο, αλλά πολύ μικρά / ο Χίμλερ έχει κάτι παρόμοιο / αλλά ο κακομοίρης ο Γκέμπελς δεν έχει καθόλου μπαλάκια

Τώρα φαίνεται πως αυτή η φήμη επιβεβαιώνεται, καθώς ένα ιατρικό έγγραφο που έρχεται στο φως αποκαλύπτει πως πράγματι ο Χίτλερ ήταν μονόρχις.

Το εν λόγω έγγραφο, στο οποίο αναφέρονται σήμερα γερμανικά ΜΜΕ, προέρχεται από το 1923, όταν ο Χίτλερ συνελήφθη για το αποτυχημένο “πραξικόπημα της μπυραρίας” και οδηγήθηκε στη φυλακή, και αποκαλύπτει πως ο Χίτλερ είχε «κρυπτορχιδία δεξιάς πλευράς» μία ιατρική κατάσταση όπου ο όρχις δεν πέφτει μέσα στον «σάκο» του όσχεου.

Το ιατρικό έγγραφο αυτό θεωρείτο χαμένο για χρόνια, μέχρι που επανεμφανίστηκε σε έναν πλειστηριασμό το 2010, και κατασχέθηκε από τις αρχές.

«Ο έμπειρος ιατρικός αξιωματούχος αναγνώρισε αμέσως την κατάσταση», φέρεται να είπε ο ιστορικός Πέτερ Φλάισμαν, ο οποίος έχει μελετήσει το έγγραφο, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.


Δεν υπάρχουν σχόλια: