ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

«Εφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Παπαθανασίου - Μετά το τέλος αγώνα βόλεϊ

Στο πένθος βυθίστηκε ο ελληνικός αθλητισμός από τον θάνατο του προπονητή της Θέτιδας Βούλας Χρήστου Παπαθανασίου, μετά τον...
αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Μαύρη μέρα για τον κόσμο του βόλεϊ, αφού ο προπονητής της Θέτιδας Βούλας, Χρήστος Παπαθανασίου, υπέστη έμφραγμα και κατέληξε μετά τον δραματικό αγώνα με τον Ηλυσιακό. Ο 45χρονος προπονητής αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ηλυσιακό, που τελείωσε με ήττα της ομάδας του στο τάι-μπρέικ, για την Α2 γυναικών.

Στο γήπεδο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή για να τον επαναφέρουν. Προς στιγμήν, υπήρξαν ελπίδες, αφού ο άτυχος 45χρονος προπονητής, επανήλθε και μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο. Παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών στην εντατική, να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο Χρήστος Παπαθανασίου, κατέληξε.

Ο Χρήστος Παπαθανασίου, γεννημένος την Πρωτομαγιά του 1970, ήταν στέλεχος της Εθνικής Εφήβων που είχε πάρει την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1989. Ο Λαρισαίος προπονητής, ως παίκτης αγωνίστηκε στους Πανερυθραϊκό, Ιωνικό, Κτησιφώντα και στα Ναυπηγεία. Σαν προπονητής εργάστηκε, μεταξύ άλλων στον Φοίνικα Σύρου, στους Τράχωνες και στα Βριλήσσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: