ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ στο "Pindos Resort" στην Κρανιά Γρεβεβών σε μια επετειακή συναυλία

ΟΙ Χ.Κ. φέτος συμπληρώνουν 35 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου και 50 από τη δημιουργία του αρχικού πυρήνα τους με τους Ι.Παπαδάμου, Κ.Σιδέρη και Α.Μπακιρτζή.

Στα Γρεβενά εμφανίζονται για πρώτη φορά στον πολύ φιλόξενο χώρο Θα παρουσιάσουν όπως πάντα ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης, τραγούδια από την 35χρονη παρουσία τους στη μουσική σκηνή με οκτώ δίσκους και άλλα ανέκδοτα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο.
Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική , sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.
Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία , εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη , ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους. 

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ διανύουν την όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα, καθώς ξεκίνησαν το 1979. 
Έχουν εκδώσει οκτώ δίσκους. Στο "Pindos Resort" στην Κρανιά Γρεβενών θα παρευρεθούν οι:
Aργύρης Μπακιρτζής: φωνή
Κώστας Βόμβολος: ακκορντεόν
Χάρης Παπαδόπουλος: μπουζούκι
Θοδωρής Ρέλλος: κλαρίνο,σαξόφωνο
Διονύσιος Ρούσσος: κιθάρα
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσσο, φωνή
Κώστας Σιδέρης: τζουράς, φωνή


ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6974848346

Δεν υπάρχουν σχόλια: