ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Video: Παππούς χορεύει σε φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής

Δείτε πως ο παππούς του video πήρε τον τίτλο του καλύτερο χορευτή.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μπήκε στο...

Edit Dance Festival που έγινε στο Χάρλεμ της Ολλανδίας και άρχισε να χορεύει, τραβώντας τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονταν γύρω του.
Με τις απίστευτες κινήσεις του και στην ηλικία των 83 ετών το video έγινε viral και ο Johan de Vries απασχόλησε τα Ολλανδικά ΜΜΕ όπου τον εντόπισαν και του πήραν συνέντευξη στην οποία δήλωσε ότι:
"Ο χορός είναι στα γονίδια των Ολλανδών. Είμαι λάτρεις της house και techno μουσικής, όταν ανακάλυψα την dance άρχισε να άρχισα να επισκέπτομαι κλαμπ και φεστιβάλ.
Είμαι παντρεμένος 51 χρόνια με την γυναίκα μου και έχουμε αποκτήσει και 7 εγγόνια, όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα το χρόνο για να χορεύω, ο χορός μου άρεσε από όταν ήμουν έφηβος οπού χόρευα walz, chachacha, rumba, και tango.
Μια μέρα ένας φίλος έρχεται στο σπίτι μου και με ρωτάει αν ξέρω ότι είμαι διάσημος στο διαδίκτυο, τότε του με ένα μεγάλο χαμόγελο του απάντησα ότι η ζωή έχει να μου προσφέρει κάτι γλυκό ακόμα."

Υ.Γ. Κάποιοι άνθρωποι σήμερα αποδεικνύουν ότι είναι τόσο νέοι, όσο νιώθουν και πως η ηλικία δεν πρέπει να αποτελεί το εμπόδιο σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: