ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για τη Τραγωδία στον ΒΥΡΩΝΑ! Τι είδε ο πιτσιρικάς και σάλταρε πριν πέσει από το ΜΠΑΛΚΟΝΙ;;; (ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογενειακή τραγωδία το απόγευμα της Κυριακής στον Βύρωνα με πρωταγωνιστή έναν 13χρονο και τους δύο γονείς του.

Η γυναίκα που κατέκτησε τη βιομηχανία του π@ρν0 ! Βιος και πολιτεία μιας πρωταγωνίστριας ΕΡWΤΙΚΩΝ ταινιών… (φωτο)

Από πρωταγωνίστρια η Jackie James κατάφερε να γίνει το πιο hot όνομα στη βιομηχανία και να μεταπηδήσει και στις επιχειρήσεις στο συγκεκριμένο χώρο.
Είχε καταφέρει να κάνει μια...

ΑΚΟΥΣΤΕ τις μαρτυρίες που κρύβουν το ΚΛΕΙΔΙ του γρίφου! VIDEO

Γιατί κανένας δεν μιλάει; 
Τα ίχνη του Βαγγέλη έχουν εξαφανιστεί εδώ και τόσες ημέρες χωρίς να έχει προκύψει από τότε κανένα στοιχείο που...

Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε ο Ιησούς; (Φωτογραφίες)

Ένα σπίτι στη Ναζαρέτ, τη γενέτειρα του Ιησού, το οποίο χρονολογείται από τον πρώτο αιώνα, θεωρείται το πιο πιθανό από αρχαιολόγους να είναι το σπίτι όπου ο Χριστός...

Απίστευτο: Για πρώτη φορά τριπλός γάμος ομοφυλοφίλων! (Φωτο)

Είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που η λέξη «δέχομαι» ακούστηκε σε γάμο, όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές από άτομα του ίδιου φύλου.

Το All The New Greek Songs παρουσιάζει το ολοκαίνουριο τραγούδι του Kwsta Pro!

Μετά τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του ο Kwstas Pro επιστρέφει με νέο τραγούδι που αναμένεται να γίνει και αυτό επιτυχία όπως τα προηγούμενα τραγούδια του... 

THE VOICE GREECE SEASON 2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Part 1&2 (VIDEO)

THE VOICE GREECE SEASON 2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Part 1

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – Δείτε τι έγινε όταν δύο ξαδέρφια έκαναν μαζί παιδί! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Πακιστάν… οι άνθρωποι αρέσκονται στο να παντρεύονται πρώτους συγγενείς τους τώρα τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικά και συγκλονιστικά…

Δείτε τα…

ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ - Επεισόδια 71 - 72 - 73 - 74 - 75 - 76 - 77 - 78 - 79 - 80 (videos)

«Οι Συμμαθητές» 
Η νέα καθημερινή σειρά του καναλιού, με ένα καστ αποτελούμενο από δημοφιλείς πρωταγωνιστές...

Ευχαριστήρια επιστολή ΔΙ ΚΕ Βιβλιοθήκης Γρεβενών για την δωρεά βιβλίων

Ευχαριστήρια επιστολή δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Γρεβενών προς την Ηλιάδη Αναστασία και Κασιμίδου Νικολέτα για την δωρεά βιβλίων.

Ποια τροφή που καταναλώνουμε καθημερινά λειτουργεί ως αντι-βιάγkρα;

Για ακόμη μία φορά, η συγκεκριμένη ουσία μπαίνει στο στόχαστρο των επιστημόνων και οι αρνητικές της επιδράσεις την υγεία φαίνεται να μην έχουν τέλος.

Δείτε τα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ λόγια που είπε η Βάνκα η Βουλγάρα Προφήτισσα και θα “μείνετε”…

Η Βουλγάρα «προφήτισσα» Βάνγκα αποτελεί μία μορφή, που ανέκαθεν κινούσε το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών του μεταφυσικού, αλλά και απλών ανθρώπων του λαού…

Αποτελέσματα και βαθμολογίες ΕΠΣ Κοζάνης 21/2/2015 23η αγωνιστική

Α’ κατηγορία
Βήμα τίτλου ο Εορδαϊκός

Απλώνει αφρό ξυρίσματος σε μια κορνίζα και αλλάζει ότι ξέρατε για την καθαριότητα μέχρι σήμερα! - VIDEO

Το νοικοκυριό είναι πραγματικά δύσκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο, κόπο και πολλά μικρά και μεγάλα μυστικά για να καταφέρει κάποιος να ανταποκριθεί πλήρως στις...

Τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά Fails του Φεβρουαρίου 2015 (Video)

Τα πιο ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα που κατέγραψε η κάμερα σε ζωντανή μετάδοση μέσα στον μήνα που φεύγει!

Απίστευτος ο μισός Άρης νίκησε την Κηφισιά! - Δηλώσεις Στέλιου Πιπέργια

Τη νίκη της χρονιάς πέτυχε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα επικράτησαν της Κηφισιάς με 3-2, έκαναν άλμα σωτηρίας και έβαλαν...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Γνωστοποιεί σε όλες τις πόλεις ότι το Δ.Σ. τις Ένωσης με απόφαση της και με αρ. πρωτοκόλλου 9 την κάλυψη μιας...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ "ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ"

O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γρεβενών "Δώρο Ζωής" καλεί όλα τα μέλη του να προσέλθουν στην τακτική Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές του Συλλόγου, που θα γίνουν...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλίο Γρεβενών τη Δευτέρα 2/3/2015

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010, να προσέλθετε στην 6η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα γίνει στις...

Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8» απευθύνεται σε...

H πιο επικίνδυνη πόλη του πλανήτη. Ο ίδιος ο Σατανάς μένει εδώ!!!

‘Οι άνθρωποι εδώ σκοτώνονται σαν να μην είναι τίποτα περισσότερο από κοτόπουλα. 
Αν ο διάβολος είχε εξοχικό στην Γη σίγουρα θα επέλεγε την...

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: “Γονάτισε, μου άνοιξε ένα κουμπί στο παντελόνι και μετά…”!

Το 2011 συμμετέχει στο Greek Idol 2 στον Alpha, κάτι που δεν είναι ακριβώς δική του επιλογή, καθώς την αίτηση συμπλήρωσε εν αγνοία του η καλή του φίλη Αντιγόνη Ψυχράμη, που είχε λάβει μέρος στο Greek Idol 1. 
O λόγος για τον...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ. ΔΑΒΙΔ

ΔΕΥΤΕΡΑ 2-3-2015
7 - 9.30 π.μ. Καληράχη.

“Πεδία άσκησης της τέχνης και της τεχνικής”

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

ΘΕΜΑ: “Πεδία άσκησης της τέχνης και της τεχνικής”

Η Αβδέλλα Γρεβενών (videos)

Το χωριό είναι γνωστό από την αναφορά που γίνεται στην ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Το βλέμμα του Οδυσσέα», σχετικά με τους αδελφούς Μανάκια - οι πρώτοι έλληνες κινηματογραφιστές -που κατάγονταν από εδώ. Είναι επίσης πατρίδα του Ζήση Βέρρου, Μακεδονομάχου οπλαρχηγού που έδρασε στον Όλυμπο και σ' ολόκληρη την περιφέρεια Γρεβενών με τον Παύλο Μελά. Επί Τουρκοκρατίας στο χωριό υπήρχε κρυφό σχολειό. Η Αβδέλλα κάηκε πρώτη φορά το 1905 και δεύτερη το 1944 επί Κατοχής. Η πέτρινη οικία του Δ. Κυπαρρίση (1920-30) και το πέτρινο σχολείο (1955) που λειτουργούσε μέχρι το 1962-63, δίνουν στην ήδη γραφική Αβδέλλα περισσότερη χάρη.

Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου είναι η κεντρική εκκλησία της Αβδέλλας, στην πλατεία του χωριού. Κάηκε το 1905 και ξαναχτίστηκε το 1955. Πριν από 460 χρόνια χτίστηκε η εκκλησία του Αγ. Αθανασίου. Στο εσωτερικό της εκκλησίας ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει παλιές αγιογραφίες και εικόνες.


Η Αβδέλλα Γρεβενών 
Ταξιδεύοντας για Βάλια Κάλντα και αφού περάσουμε μέσα από το δάσος του Όρλιακα, στρίβουμε δεξιά και αντικρίζουμε πανέμορφη Αβδέλλα, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα του νομού Γρεβενών, με την πλακόστρωτη πλατεία με το γέρικο πλάτανο.

Η Αβδέλλα γεμίζει κόσμο το καλοκαίρι (3.000 άτομα), επισκέπτες αλλά και κτηνοτρόφους που επιστρέφουν από τον κάμπο. Το χειμώνα μένουν εδώ 3-5 φύλακες. Βρίσκεται σε 1.300 μ. υψόμετρο (1.400 μ. η πλατεία). Πριν το 1800 το χωριό βρισκόταν στη θέση «Φαντίνες» ένα χιλιόμετρο δυτικά της σημερινής Αβδέλλας. Η μετοίκηση στην τωρινή θέση οφείλεται στις ευνοϊκότερες κλιματολογικές συνθήκες.

Το χωριό είναι γνωστό από την αναφορά που γίνεται στην ταινία του Θ. Αγγελόπουλου «Το βλέμμα του Οδυσσέα», σχετικά με τους αδελφούς Μανάκια - οι πρώτοι έλληνες κινηματογραφιστές -που κατάγονταν από εδώ. Είναι επίσης πατρίδα του Ζήση Βέρρου, Μακεδονομάχου οπλαρχηγού που έδρασε στον Όλυμπο και σ' ολόκληρη την περιφέρεια Γρεβενών με τον Παύλο Μελά. Επί Τουρκοκρατίας στο χωριό υπήρχε κρυφό σχολειό. Η Αβδέλλα κάηκε πρώτη φορά το 1905 και δεύτερη το 1944 επί Κατοχής. Η πέτρινη οικία του Δ. Κυπαρρίση (1920-30) και το πέτρινο σχολείο (1955) που λειτουργούσε μέχρι το 1962-63, δίνουν στην ήδη γραφική Αβδέλλα περισσότερη χάρη.

Η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου είναι η κεντρική εκκλησία της Αβδέλλας, στην πλατεία του χωριού. Κάηκε το 1905 και ξαναχτίστηκε το 1955. Πριν από 460 χρόνια χτίστηκε η εκκλησία του Αγ. Αθανασίου. Στο εσωτερικό της εκκλησίας ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει παλιές αγιογραφίες και εικόνες.

Ανατολικά του χωριού σε υψόμετρο 1. 700 μ. βρίσκεται η εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα όπου η θέα είναι καταπληκτική. Η εκκλησία χρονολογείται πριν το 1900 και μπορεί να φτάσει κανείς εκεί μετά από μια ώρα περπάτημα σε μονοπάτι. Μέσα στο δάσος της Αβδέλλας βρίσκεται η εκκλησία της Αγ. Τριάδας, εκεί που κατά την παράδοση ήταν το κρυφό σχολειό. Ο ναός θεωρείται παλιότερος από τον αντίστοιχο της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.

Το δάσος που καλύπτει την περιοχή αποτελείται από μαύρη πεύκη, ρόμπολο, ελάτη, οξυά, δρυ, ίταμο κ.ά. Το Σμιξιώτικο ρέμα που πηγάζει από τη Βασιλίτσα και καταλήγει στο Βενέτικο, περνά για 2,5 χλμ. από την περιφέρεια της Αβδέλλας και εμπλουτίζεται με τα νερά των γύρω πηγών, όπως είναι οι "Φαντίνες" και η "Γαλανή".

Το χωριό περιβάλλεται από πανέμορφες κορυφές, άλλες γυμνές στην κορυφή και άλλες καλυμμένες από δένδρα. Τέτοιες είναι οι: Στραγγόπετρα (1.514 μ.) 3-4 χλμ. Α, "Καγκέλια" (1.656 μ.) 5 χλμ. Α-ΒΑ, "Μαντιλίτσα" (1.700 μ.) 9 χλμ. Β, "Γαλανή" (1.807 μ.) 15 χλμ. ΒΔ, "Κολεός" (1.892 μ.) στα όρια Αβδέλλας - Περιβολίου και Αρκουδόπετρα (1.500-1.600 μ.) Β. Τα δέντρα που καλύπτουν τις πλαγιές των κορυφών αυτών είναι κυρίως οξιές και πεύκα, ενώ η θέα είναι μαγευτική προς Αβδέλλα, Πανόραμα, Λάβδα, Σμίξη, Βασιλίτσα, νομό Ιωαννίνων.

Σημαντικές για την αισθητική της περιοχής είναι οι βρύσες "Μανάκια", Ν, "Δαμασιώτη" στη θέση "Μπουμπουάνια", "Μουτσιέλου" κάτω από τον Κολεό, "Μπάντια Μάρι", η βρύση στη θέση "Λαφίνα", η "Ιτιά" και μέσα στην Αβδέλλα η βρύση του Αργύρη(1920). Αξιόλογες για τον επισκέπτη είναι επίσης οι " Τσιβίκα", "Μπρίσκα", "Γυρόσο", "Λύτρα" καθώς και η βρύση στο μέσο του χωριού.

Τα πανηγύρια στην Αβδέλλα ξεκινάνε με τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος. Γίνεται εκκλησιασμός στην Αγ. Τριάδα και ύψωμα, καθώς και δημοπράτηση εικόνας, όπως και στις 6 Αυγούστου. Το βράδυ ακολουθεί γλέντι στα καφενεία και την πλατεία του χωριού.

Συνέχεια δίνεται στις 24 Ιουνίου με δοξολογία στην εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Την παραμονή το βράδυ μαζεύονται οι κοπέλες του χωριού και ρίχνουν από ένα δαχτυλίδι μέσα σ' ένα γκιούμι (πήλινο δοχείο), αφού το στολίσουν με λουλούδια. Λέγοντας τραγούδια του Κλείδωνα πηγαίνουν σε τρεις βρύσες και ύστερα εναποθέτουν το γκιούμι σε κάποιο σπίτι. Το απόγευμα της 24ης Ιουνίου, τραγουδώντας στην πλατεία βγάζουν τα δαχτυλίδια από το γκιούμι και ακολουθεί χορός μόνο για τις γυναίκες υπό τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Με αφορμή τη γιορτή της Αγ. Παρασκευής, στις 25 και 26 Ιουλίου μετά τον εκκλησιασμό στήνεται χορός από τους άντρες και ακολουθούν και οι γυναίκες.

Το βράδυ της παραμονής του Σωτήρος (6/8), κοιμάται όποιος θέλει έξω από την ομώνυμη εκκλησία και στις 6 Αυγούστου ανεβαίνει όλο το χωριό και εκκλησιάζεται. Ακολουθεί το ύψωμα της εικόνας και η δημοπράτησή της. Ο πλειοδότης της δημοπράτησης κρατάει την εικόνα και προσκυνάει όλο το χωριό. Ακολουθεί δεύτερη δημοπράτηση για το ποιος θα πάει την εικόνα στην εκκλησία. Κατόπιν κατηφορίζουν όλοι στην πεδιάδα "Μπάντια Μάρι", όπου ψήνουν αρνιά, κεμπάπ και χορεύουν υπό τη συνοδεία μουσικής. Το γλέντι συνεχίζεται το βράδυ στην πλατεία του χωριού ως το πρωί.

Στις 13 Αυγούστου αρχίζουν οι εκδηλώσεις προς τιμήν των αδερφών Μανάκια με χορό στην πλατεία, ομιλίες και έκθεση φωτογραφίας. Ακολουθεί ένας πενθήμερος εορτασμός του Δεκαπενταύγουστου με καθημερινή δοξολογία, γλέντια στην πλατεία, χορό στη θέση "Μπουρμπουάνια" στον Αγ. Αθανάσιο και τέλος με διοργάνωση εκδρομής σε κοντινή στο χωριό τοποθεσία.

https://www.facebook.com/gogas.mishiu

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (VIDEOS)

Το βλαχοχώρι Περιβόλι, από τα σημαντικότερα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, είναι χτισμένο στις πλαγιές της ομώνυμης οροσειράς στα όρια...

Μπεζεστένι: Η σκεπαστή οθωμανική αγορά της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι ή σχεδόν όλοι οι Θεσσαλονικείς έχετε περάσει πολλές φορές απ΄έξω, αλλά είμαστε άλλο τόσο σίγουροι ότι ελάχιστοι εώς ...

Το αυτοκίνητο που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την θερμοκρασία (Video)

Χάρη στην ειδική μπογιά που διαθέτει, το συγκεκριμένο Nissan Skyline αλλάζει χρώμα όταν γίνονται μεταβολές στη θερμοκρασία. 
Δείτε για παράδειγμα τι συμβαίνει όταν ρίχνουν πάνω του...

Όταν η πίτσα γίνεται καμβάς για έργα τέχνης (φωτό)

Ο Domenico Crolla είναι ιδιοκτήτης του εστιατορίου Bella Napoli στη Γλασκώβη και φτιάχνει υπέροχες πίτσες. Μόνο που δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στην γεύση τους, αλλά στο γεγονός πως...

5 μοναδικές χρήσεις του απορρυπαντικού πιάτων - Μερικές δεν θα τις πιστεύετε...

Το απορρυπαντικό για τα πιάτα δεν κάνει μόνο καταπληκτική δουλειά στο καθαρισμό των κουζινικών μας αλλά και... 

Oδός «Μαύρης Πέτρας». Ο μικρός δρόμος που σε βγάζει σε μεγάλη...θέα, και η περίεργη ιστορία του (ΦΩΤΟ)

Οδός Μαύρης Πέτρας. 
Ένα μικρό δρομάκι γύρω από το οποίο ξετυλίγεται ένα μεγάλο μυστήριο. Πρόκειται για έναν ακόμα αστικό μύθο ή πράγματι αποτελεί πύλη για ένα παράλληλο σύμπαν;

Ο πιο επαναστατικός τρόπος για να παίρνετε τσιγάρα από το περίπτερο... [ΒΙΝΤΕΟ]

Όταν η τεχνολογία συναντάει την τεμπελιά...
Πλέον δεν χρειάζεται να αφήσετε την άνεση του σπιτιού σας για να πάρετε τσιγάρα ή σοκολάτα.
Υπάρχει και το delivery που θα δείτε στο βίντεο...

Πόρισμα ΦΩΤΙΑ: Αστρονομικά ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό πήγαιναν στην Μπακογιάννη!

Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κα Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως...

Είσαι γονιός; Πρέπει να δεις αυτό το βίντεο

Έχετε σκεφτεί ποτέ τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις σας στις ζωές των παιδιών σας; Πώς φαντάζουν στα μάτια τους; Για τα παιδιά, είμαστε πρότυπα.

ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΥΤΟ ζευγάρι της show biz! Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ! (φωτο)

Καμία χειρότερη…. ημέρα πλέον… δεν σκέφτεται για τη ζωή της…. μόνο στο τραγούδι της το συγκεκριμένο μιλάει για χειρότερες ημέρες.

Προσοχή! Δείτε γιατί δεν πρέπει ποτέ να βάζετε το χέρι στο πρόσωπό σας!

Το ξέρουμε. 
Είναι μία κίνηση που την κάνεις ασυνείδητα. Και δεν μιλάμε μόνο για τις στιγμές που σε τρώει ένα σημείο και το ξύνεις ή όταν...

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 2/3

O αναποφάσιστος άνθρωπος δεν συμμετέχει στη ζωή
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Μία ακόμα αναγνώριση της Γενοκτονίας σε κοινοβούλιο της Αμερικής!

Το Πολιτειακό Κοιβονούλιο της Νοτίου Ντακότας των Η.Π.Α. αναγνωρίζει τις Γενοκτονίες Αρμενίων, Ελλήνων και Ασσυρίων/Αραμαίων

Επιμ. Δρ. Βασιλείου Θ. Μεϊχανετσίδη

Έγραψε λαμπρή ιστορία! ΜΥΘΙΚΗ απόφαση διαιτητή στο Τύρναβος-ΑΕΛ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διαιτητής Κοτσάνης έγραψε άλλη μια… λαμπρή σελίδα στην ιστορία της ελληνικής διαιτησίας με αυτό που έκανε στο Αλκαζάρ