ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

25χρονος Νορβηγός, βγήκε με τα εσώρουχα στους -17 για να σώσει το αυτοκίνητό του από ληστεία

Ο 25χρονος ξύπνησε τη νύχτα της Τρίτης (19/01) προς Τετάρτη από τον θόρυβο της μηχανής του αυτοκινήτου που ένας άνδρας προσπαθούσε να κλέψει, βγήκε από το σπίτι φορώντας μόνο...
ένα εσώρουχο κι άρχισε να τρέχει στο χιόνι.

Ένας νεαρός Νορβηγός κατάφερε να αποτρέψει την κλοπή του αυτοκινήτου του καθώς κρεμάστηκε, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και παρά το γεγονός ότι ο υδράργυρος βρισκόταν στους -17 βαθμούς Κελσίου, στην οροφή του οχήματός του το οποίο έτρεχε με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα, μετέδωσαν σήμερα νορβηγικά μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά γαντζώθηκε από την πόρτα και κατόπιν κατάφερε να σκαρφαλώσει στην οροφή του οχήματος όπου παρέμεινε για μια απόσταση πολλών χιλιομέτρων κι ενώ το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, που είχε φτάσει τα 90 χιλιόμετρα ανά ώρα, εξήγησε ο Νέσλαντ στο τηλεοπτικό δίκτυο TV2.

Ο νεαρός στη συνέχεια κατάφερε να σπάσει το πίσω παρμπρίζ με το γόνατό του κι ακινητοποίησε τον επίδοξο ληστή, ενώ το όχημα κατέληξε σε ένα στηθαίο ασφαλείας σε μια γέφυρα.

«Δεν είναι κάτι που προτείνουμε στους πολίτες να κάνουν, όμως, από τη στιγμή που το έκανε, πρόκειται για απίστευτη ιστορία» τόνισε ο αστυνομικός στο TV2.

«Ούτε στις ταινίες δεν πιστεύω ότι βλέπουμε κάτι ανάλογο» σημείωσε.

Ο κακοποιός, γνωστός στις αστυνομικές αρχές για κλοπές, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, ανακρίνεται από την αστυνομία σήμερα ενώ ο νεαρός, που υπέστη κρυοπαγήματα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: