ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Νέο θρίλερ στην Κοζάνη: Εξαφανίστηκε 46χρονη μητέρα 4 παιδιών από το Βατερό

Και ενώ ακόμη η τοπική κοινωνία της Κοζάνης δεν έχει συνέλθει από το σοκ της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, ένα νέο θρίλερ έρχεται να...
την αναστατώσει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, εξαφανίστηκε μια γυναίκα 46 ετών, μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το χωριό Βατερό.

Οι γονείς της επισκέφθηκαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της, καθώς η 55χρονη έχει να δώσει σημάδια ζωής από χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 46χρονη επισκέφθηκε χθες το βράδυ τον γιο της στο σπίτι του στην Κοζάνη, χωρίς όμως το βράδυ να επιστρέψει στο σπίτι της στο Βατερό. Η γυναίκα είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο στην αρχή δεν απαντούσε ενώ στη συνέχεια ήταν απενεργοποιημένο.

Ορισμένες πληφορίες αναφέρουν ότι η 55χρνη είχε στείλει sms (δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον) στο οποίο ζητούσε να μην την ψάξουν. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαφανισθείσα είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο φαίνεται να εξηγεί τους λόγους της εξαφάνισής της.

Στις έρευνες συμμετέχουν ήδη και άντρες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή δίνεται πέριξ της λίμνης Πολυφύτου.