ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

«Bόμβα» Βαξεβάνη: Συνελήφθη Για Παιδεραστία Ο Νίκος Γεωργιάδης (VIDEO) – Τι Απαντά Ο Πρώην Βουλευτής Της ΝΔ

Σύγκρουση μεταξύ του δημοσιογράφου και εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη και του πρώην βουλευτή της ΝΔ…
και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη μετά από ανάρτηση του εξώφυλλου του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει αύριο Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου.

Στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού εμφανίζεται ο Νίκος Γεωργιάδης κάτω από τον τίτλο «Παιδεραστία. Συνελήφθη το δεξί χέρι του Μητσοτάκη. Έκανε βίαιο σεξ με ανήλικα αγόρια». Προς το παρόν, ο δημοσιογράφος στις αναρτήσεις του στο λογαριασμό του στο τουίτερ, δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση παραπέμποντας στην αυριανή έκδοση, προωθώντας το περιοδικό του.



Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση σημειώνει: «Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο».

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης, με άρθρο του στην ιστοσελίδα «Το Κουτί της Πανδώρας» επιμένει στις κατηγορίες και σημειώνει: «φανταζόμαστε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει σε μια δίκη και αυτούς που τον εμφανίζουν ως θύτη, καθώς επίσης τα αποδεικτικά στοιχεία και τα βίντεο από το δωμάτιο που πραγματοποιούνταν οι συνευρέσεις, τα οποία τον ενοχοποιούν».


Δεν υπάρχουν σχόλια: