ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: Έχω καρκίνο στο στήθος...

«Μάχη» με τον καρκίνο δίνει Ελληνίδα ηθοποιός. «Το έμαθα εντελώς ξαφνικά, ενώ ήμουν στο θέατρο. Δεν είχα τίποτα μα τίποτα απολύτως, εξεταζόμουν συχνά.
Ήταν Κυριακή των Βαΐων και έπρεπε να πάω να κάνω μια τυπική εξέταση στον γυναικολόγο», αποκάλυψε η Εύη Καραγιάννη στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο γιατρός τρόμαξε με αυτό που είδε: «Μου είπε “δεν είναι δυνατόν! Αν είναι δυνατόν να κάνουμε μια μαστογραφία τώρα, αυτή τη στιγμή!” και άρχισε να παίρνει τηλέφωνα και ζητούσε να εξεταστώ άμεσα. Του έφεραν αντιρρήσεις κι εκείνος τους έλεγε “δεν υπάρχει περίπτωση, βλέπω κάτι πάρα πολύ ακραίο, κάτι πάρα πολύ σοβαρό στο στήθος”».

«Από εκεί και πέρα άρχισε ένα φοβερό πράγμα, αλλά τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Σαν κοινή θνητή, δεν πήγα σε ένα γιατρό, αλλά σε δεκατέσσερις, για να βλέπω ξανά και ξανά. Όλοι είχαν την ίδια γνώμη και ήταν πολύ ακραία, αλλά δεν θέλω να το πω γιατί θα τρομοκρατήσω τους ανθρώπους και δεν θέλω να το κάνω».

«Όταν επέστρεψα από την Παναγία στην οποία είχα πάει, ένα φιλικό μου πρόσωπο μου συνέστησε έναν άλλο γιατρό. Κι αυτός δεν είπε κάτι διαφορετικό από τους άλλους, αλλά μου είπε ότι θα το παλέψει. Σε αυτό τον άνθρωπο χρωστάω τα πάντα! Μου έκανε ένα βαρύ χειρουργείο, διάρκειας οκτώ ωρών, αλλά δεν μου αφαίρεσε στήθος, δεν μου έκανε πρόσθεση… Έχω μόνο μία μικρούλα γραμμούλα κάτω από τη μασχάλη και δεν μου λείπει το στήθος! Βέβαια, έκανα όλες τις χημειοθεραπείες και τις ακτινοβολίες. Για μένα, έκανε το θαύμα του πρώτα ο Θεός και μετά ο γιατρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: