ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η λειτουργία όλων των σχολείων στη Δ. Μακεδονία - Δείτε τι ώρα θα πάτε σχολείο την Τρίτη 19/1

στο δήμο Γρεβενών
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τρίτη...
19 Ιανουαρίου 2016, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και...
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9:30 π.μ. λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

vatolakkiotis


στην Πτολεμαΐδα
Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), καθώς και οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

στο Δήμο Σερβίων

Λόγω της πρόβλεψης για ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2016 με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (και οι παιδικοί σταθμοί) θα ξεκινήσουν στις 9:30π.μ.

Δήμος Κοζάνης

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:30 π.μ., λόγω πρόβλεψης πολύ χαμηλών θερμοκρασιών. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.


Δήμος Βοΐου
Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί στο Δήμο Βοΐου, θα ανοίξουν στις 9:00π.μ.


Δήμος Φλώρινας
Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

στον Δήμο Καστοριάς
Αύριο Τρίτη 19/1 όλα τα σχολεία του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά…

Νέα απόφαση του Δήμου Καστοριάς: Τα σχολεία αύριο Τρίτη 19/1 θα ξεκινήσουν στις 9:15

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Ανέστη Αγγελή , αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, οισχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Καστοριάς , θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15 λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.


στο Δήμο Άργους Ορεστικού
Με απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, ανακοινώνεται ότι οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, για αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.