ΣΙΝΕ ΠΑΤΣΗΣ City Center Cinemas Kastoria Λεωφόρος Κύκνων, Καστοριά, Εμπορικό Κέντρο Ζέρβα CINE ΤΖΟΡΝΤΑΝ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

Η ΝΔ γυρίζει σελίδα – Έγινε η μεγάλη ανατροπή – Τζιτζικώστας: «Συγχαρητήρια στο ΝΕΟ πρόεδρο» – 53% έναντι 47% θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, εκτιμούν συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη

Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η επίσημη διαδικασία της καταμέτρησης των ψήφων για τις εκλογές της ΝΔ, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη κόψει πρώτος το νήμα και είναι πλέον ο νέος αρχηγός της γαλάζιας παράταξης, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που ήθελαν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προηγείται.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αργότερα όταν θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση ενός μεγάλου μέρους των ψήφων, ικανό να δώσει ασφαλή συμπεράσματα για τη διαφορά των δυο μονομάχων.

Στο στρατόπεδο του κ. Μεϊμαράκη εξέφραζαν, τα πρώτα λεπτά μετά το κλείσιμο της κάλπης, τη βεβαιότητα ότι η διαφορά θα είναι μεγάλη, την ώρα που στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ζητούσαν υπομονή μέχρι να αρχίσει να ενσωματώνεται η Αττική.

Λίγο αργότερα, οι συνεργάτες του Κ.Μητσοτάκη ανέφεραν ότι πλέον υπάρχει εικόνα «καθαρής νίκης» σε πανελλαδικό επίπεδο και κάνοντας την τελική πρόβλεψη προέβλεψαν διαφορά 6% (53% – 47%).

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ και με καταμετρημένο το 50,82% της Επικράτειας, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε για πρώτη φορά μπροστά με 50,15 έναντι 49,82 του κ. Μεϊμαράκη.

Τελικά το παιχνίδι γύρισε υπέρ του Μητσοτάκη και πλέον ανατρέπονται όλα τα δεδομένα.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα πάντως δείχνουν σαφές προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις κάλπες της Αττικής και της Θεσσαλονίκης να κρίνουν το μεγάλο νικητή.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις 22:00 το βράδυ, όταν και θα βγουν οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις από την ΚΕΦΕ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑΔΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ youtubeImage and video hosting by TinyPic