ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Επιτέλους! Βρέθηκε η φυσική τροφή που θα βάλει “φωτιά” … στο κρεβάτι σας

Βρέθηκε το φρούτο που θα δώσει τέλος στην γρήγορη εκσπερμάτωση και σε όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα;
Δεν είναι λίγοι οι άντρες εκείνοι που πολύ θα ήθελαν να έχει η σεξουαλική τους επαφή μεγαλύτερη διάρκεια και να μπορούν φυσικά σαν επακόλουθο να κρατούν και την σύντροφο τους σε κορύφωση για περισσότερη ώρα.

Όμως σταματήστε να απελπίζετε! 

Η λύση κρύβεται σε φρούτο κι όχι στα «πολλά υποσχόμενα» φάρμακα.

Επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει τελευταία απέδειξαν ότι το κατάλληλο φυσικό φάρμακο για την αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης είναι η μπανάνα! 
Χάρη στις βιταμίνες που περιέχει, είναι ότι καλύτερο μπορεί να φάει ένας άνδρας πριν κάνει σεξ! Η καθημερινή κατανάλωσή της δυναμώνει το σπέρμα και τη στύση και μπορεί σου υποσχεθεί ατέλειωτες νύχτες απόλαυσης!

Η μπανάνα, άλλωστε, είναι ένα πολύ παρεξηγημένο φρούτο που κάνει πολύ καλό στον οργανισμό

-Περιέχει Βιταμίνη C που ενισχύει την αντιοξειδωτική άμυνα του οργανισμού και προστατεύει από ασθένειες. Η βιταμίνη C βοηθά στη σωστή απορρόφηση του σιδήρου και τη σύνθεση κυττάρων του αίματος.

-Περιέχει Κάλιο, έναν ηλεκτρολύτη που πρωταγωνιστεί στη σύνθεση πρωτεϊνών και βοηθά στην ανάπτυξη της μυικής μάζας.

-Περιέχει πλούσιες φυτικές ίνες που βοηθούν τόσο στη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος όσο και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους.

-Περιέχει σουκρόζη, φρουκτόζη και γλυκόζη, τρία σάκχαρα τα οποία μεταβολίζονται άμεσα από τον οργανισμό, δίνοντάς του άμεσα ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: