ΣΙΝΕ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ολλανδέζα Ο Νέος Έρωτας Του Greek Lover Παπανδρέου

Μπορεί ο τόπος να βουίζει για το επικείμενο δεύτερο διαζύγιο του Γ. Παπανδρέου από την σύζυγό του Άντα και τον υποτιθέμενο δεσμό του με την...
γυμνάστριά του, όμως σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη, μια… Ολλανδέζα φέρεται να είναι εκείνη που έχει κλέψει την καρδιά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, γνώρισε την Ολλανδέζα της καρδιάς του το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Σκιάθο και μάλιστα, ενώ πολλοί θα περίμεναν να είναι πολύ νεότερή του, αυτοί που γνωρίζουν καλά τις συμβαίνει στην προσωπική ζωή του πρώην πρωθυπουργού μιλούν για μια ώριμη κυρία.

Μετά από τη γνωριμία αυτή, ο κ. Παπανδρέου αποφάσισε να χωρίσει, κάτι που ανακοίνωσε και στην Άντα, η οποία το αποδέχθηκε με αξιοπρέπεια και ηρεμία.

Η ίδια μένει μάλιστα στο σπίτι τους στο Καστρί, ενώ ο Γ. Παπανδρέου μένει κάπου στον Μαραθώνα.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη, άνθρωποι από το περιβάλλον του Γ. Παπανδρέου τον συμβούλεψαν να βγει και να μιλήσει για το διαζύγιό του, μετά και από τα δημοσιεύματα που αναφερόταν σε αυτό, εκείνος όμως ενοχλημένος τους απαντά «μην ασχολείστε, δεν θέλω καμία ανάμειξη στην προσωπική μου ζωή».

Πάντως οι συνεργάτες του επιμένουν ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μόλις γυρίσει από το εξωτερικό, όπου σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα βρίσκεται με τη νέα του σύντροφο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: