ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Μακεδονικός Αγ. Παντελεήμονα - Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 2-1 (VIDEO)

Με νίκη έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Μακεδονικός, επικρατώντας στο γήπεδο του Φιλώτα 2-1 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλλιθέας.


Η ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα, στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά παρουσιάστηκε με αγχωτικές & σπασμωδικές κινήσεις στην τελική προσπάθεια. Προηγήθηκε 1-0 με τον Μπατμά στο 31’ και ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας χωρίς άγχος, κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις και να ισοφαρίσουν στο 51’ με τον Παπαδόπουλο.

Στο 55’ έγινε η φάση που «στιγμάτισε» το παιχνίδι, καθώς σε μια εναέρια μονομαχία κοντά στο κέντρο του γηπέδου, ο Γιάννης Τάσιος έπεσε «αναίσθητος» στον αγωνιστικό χώρο «παγώνοντας» τους πάντες στο γήπεδο, με τους ποδοσφαιριστές να «πανικοβάλλονται» φοβούμενοι τα χειρότερα. Υπήρξε διακοπή 21’ λεπτών, μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε με ασθενοφόρο (το οποίο ήρθε άμεσα μέσα σε 10-12 λεπτά) για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου έμεινε προληπτικά για ανάρρωση. 


Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως αποφεύχθηκαν τα «χειρότερα» χάρη στην άμεση και ουσιαστική επέμβαση του γιατρού του αγώνα Δημήτρη Καραδήμου, ο οποίος και χειροκροτήθηκε απ’ όλους.

Μετά από αυτή τη διακοπή, ο αγώνας συνεχίστηκε και στο 101’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε «αυτογκόλ» με κεφαλιά του Σάρρα, μετά από σέντρα του Μπατμά. Παρά τη νίκη, η ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι μέσα στον Φούφα, δίνει πλέον ελάχιστες ελπίδες στον Μακεδονικό, με την ΑΕΠ Βατολάκκου να έχει τον «πρώτο λόγο» καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Καλλιθέα, εξασφαλίζει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου, μετά από αυτό του Μακεδονικού Φούφα που ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

PATELAKERS GATE 69: Μπράβο λιοντάρια, δεν το βάζετε κάτω,
παλεύετε μέχρι το τέλος, αυτό είναι ομάδα..!!! ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: