ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Με διαδικασίες fast track η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Mετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 48ωρη Γενική Απεργία για σήμερα Παρασκευή 6/5 και το Σάββατο 7/5 2016,που κήρυξε η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές που δεν έχουν προηγούμενο.

Επίσης καλούμε σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή όλους στην 24ωρη Γενική Απεργία για την Κυριακή 8 Μαΐου – ημέρα κατά την οποία έχει επιβληθεί το άνοιγμα των καταστημάτων – και στην συγκέντρωση του Εργατικού κέντρου στις 10 το πρωί στην πλατεία Λαχαναγοράς .


Για την Διοίκηση 
Ο πρόεδρος 
Κυριαζίδης Λάζαρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: