ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΕΠ Βατολάκκου - Γράφει ο Ν. Ακριτίδης

Μας απογοήτευσε κυριολεκτικά η εμφάνιση της ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου απέναντι στο Μακεδονικό Φουφα το απόγευμα της Τετάρτης 18 του Μάη στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας.

Μια ομάδα χωρίς αρχή μέση και τέλος.
Μια ομάδα ανοργάνωτη ,ασύνδετη, άβουλη φοβική και πανικόβλητη Ούτε ένα συνδυασμός της προκοπής καμία ομαδικότητα με συνεχείς φωνές διαμαρτυρίας και το πιο σημαντικό αγύμναστοι και ανίκανοι να ανταποκριθούν στις απαίτησις ενός τέτοιου αγώνα Λίθοι και κέραμοι ατάκτως ερωμένοι,

Από την αρχή η ΑΕΠ περιορίστηκε στο μισό του γηπέδου σε ένα παθητικό ρολο,περιμένοντας τον αντίπαλο της ο οποίος όσο περνούσε η ώρα έδειχνε και φαίνονταν ομάδα με στόχο και σκοπό την νίκη η οποία τυχαία δεν ήρθε απογοητεύοντας τους δικούς της φιλάθλους και ικανοποιώντας εμάς.

Οι γραμμές μακριά η μια από την άλλη χωρίς συνοχή έτσι που η επίτευξη του πολυπόθητου γκολ να φαντάζει απραγματοποίητο όνειρο με τον τρόπο κίνησης των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο, Εμφάνιση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για το μέλλον αυτής της ομάδας.

Σημαντική η παρουσία των φίλων της ομάδας οι οποίοι ανεχώρησαν με πολλές σκέψεις. Στη διάρκεια του αγώνα φάνηκε ξεκάθαρα ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις αυτού του μικρού πρωταθλήματος Η φυσική τους κατάσταση δεν τους επιτρέπει να αγωνίζονται περισσότερο από τριάντα λεπτά Μήπως εδώ χρειάζεται η παρέμβαση του προπονητή για καλλίτερη διαχείριση του προβλήματος??

Ερωτήματα που δημιουργήθηκαν στην διάρκεια του αγώνα ήταν αν αυτή η ομάδα είναι εκπρόσωπος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νόμου μας Διότι ερασιτέχνης σημαίνει αγαπώ με πάθος αυτό που κάνω δίνω τη ψυχή μου όταν αγωνίζομαι υπερβάλλω τον εαυτό μου για να πετύχομε όλοι μαζί τον στόχο μας.

Όταν αδύνατες αποχωρείς δίνεις την θέση σου σε πιο ικανούς δεν φωνάζεις για να εντυπωσιάσεις και συνεργάζεσαι με τους άλλους γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα όπου ο καθένας λειτουργεί συμπληρωματικά με τον άλλο.

Εμείς θα εξακολουθούμε να συμπαρισταμεθα στην ομάδα γιατί αξίζει η ΑΕ Ποντίων να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία για να φανούν σε έντονο ανταγωνισμό οι δυνατότητες της και η προοπτική της Άλλως θα βολοδέρνει στα χωριά και θα αγωνίζεται με ομάδες οι οποίες δεν θα συμπληρώνουν ενδεκάδες και θα είναι πρωταθλήτρια ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ??
Ν. Ακριτιδης

Διευθυντης ΕΣΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: