ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - Γράφει ο Νίκος Ακριτίδης

Κανείς όσο καλοπροαίρετος και αν είναι δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας ΑΕΠ Βατολακκου στον αγώνα με τον Μακεδονικό Φουφας 
Το μόνο θετικό για την ομάδα...
ήταν το αποτέλεσμα το οποίο της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει στον επόμενο καθοριστικό αγώνα την άνοδο στη Τρίτη εθνική κατηγορία. 
Μια ομάδα που όλο το ενενηκοντάλεπτο οχυρώθηκε στο ένα τρίτο του γηπέδου, όχι στο μισό του γηπέδου ανεβάζοντας την αγωνία των φιλάθλων της στο κατακόρυφο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Μήπως παίζαμε με την Μπαρτσελόνα και δεν το είχαμε καταλάβει εμείς οι φίλαθλοι?

Διότι από ότι είδαμε και εκτιμήσαμε ο Μακεδονικός ήταν μια ομάδα στα μέτρα μας και μπορούσαμε με λίγη καλή οργάνωση να φύγουμε σήμερα νικητές και να πανηγυρίζουμε την άνοδο μας στην κατηγορία. Ύστερα ο συμπαθής προπονητής της ΑΕΠ δεν αντιλήφθηκε πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές ήταν περιπατητές και ότι χρειάζονταν νωρίτερα αλλαγή?

Η απάντηση μπορεί να είναι πως δεν έχουμε καλύτερους Πιστεύω πως νεαροί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να ανταποκριθούν καλλίτερα και αποτελεσματικότερα "τουλάχιστον τρέχοντας και καλύπτοντας χώρους", από αυτούς που η απόσταση που διήνυσαν ήταν περί τα εκατό μέτρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα,

Μέλανο σημείο κατά την διάρκεια του αγώνα ήταν η συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Ηλία Σολάκη.
Ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε και αγωνίστηκε στα σαλόνια της πρώτης εθνικής κατηγορίας από ομάδες ευρωπαϊκού βεληνεκούς, όταν αγωνίζεται σε ομάδες επιπέδου τρίτης εθνικής κατηγορίας πρέπει κατά την διάρκεια του αγώνα να νουθετεί να δίνει οδηγίες να διδάσκει ήθος στους συμπαίκτες του και στους αντίπαλους και όχι συμπεριφορά όπως η χθεσινή σε ποδοσφαιριστή της ομάδος της ΑΕΠ.

Παρα την υπερβολική ζέστη και την κακή εμφάνιση της ομάδας,  το σφύριγμα της λήξης μας λύτρωσε δίνοντας τέλος στην αγωνία μας Πιστεύουμε πως την επόμενη Κυριακή με την μαζική παρουσία όλων των φιλάθλων του νομού η άνοδος στην Τρίτη εθνική από την ΑΕΠ Βατολάκκου να καταστεί πραγματικότητα και να γιορτασθεί με έναν πυρρίχιο από τους νέους στην πλατεία του χωριού.

Ίδωμεν...


Δεν υπάρχουν σχόλια: