ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

H πρώην του Ντόντα αυτοκτόνησε προειδοποιώντας την Αθηνά Ωνάση

Tο δημοσίευμα της ενημερωτικής Εpoca έφερε αναμνήσεις και σκάνδαλα από τη ζωή του συζύγου της Αθηνάς Ωνάση, Doda. Εάν ισχύει η όχι...
ο χρόνος θα το δείξει καθώς τα σενάρια και οι φήμες οργιάζουν χωρίς την κληρονόμο της δυναστείας να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει κάτι.

Συνεχίζοντας το παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού με τα media η Αθηνά Ωνάση δεν έχει δώσει σημεία ζωής στα κοινωνικά δίκτυα που έτσι και αλλιώς αποφεύγει και δεν επιβεβαιώνει εάν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Υπάρχουν πέντε σενάρια για το τι μπορεί να έχει φέρει το τέλος σε ένα γάμο που από την αρχή του έμοιαζε “καταραμένος”. Πιστό στην παράδοση της οικογένειας, το πεπρωμένο της κληρονόμου μοιάζει να είναι φτιαγμένο από δράμα, ακριβώς όπως και εκείνο των προγόνων της.

Σύμφωνα με τον lifestyle τύπο που μπορεί να υποθέτει τα πάντα οι λόγοι είναι από λογικοί έως απόλυτα θεωρητικοί. “Ίσως ωρίμασε” λένε κάποιοι για την Ωνάση που έχει κρατήσει τη ζωή της μακριά από τη δημοσιότητα. Και την Ελλάδα.

Ο άπιστος Αλβάρο
Εάν κάτι μοιάζει πιθανό, είναι ο Αλβάρο να είναι ο Δον Ζουάν που υπήρξε στο παρελθόν του. Όταν γνωρίστηκε με την Ωνάση είχε δεσμό με το φωτομοντέλο και του Playboy, Σιμπέλ Ντόρσα. Η μητέρα της κόρης που η Αθηνά Ωνάση μεγαλώνει μαζί του, της Βίβιαν.

Όλοι λένε ότι η Αθηνά Ωνάση δεν γνώριζε για αυτό το δεσμό όταν συνάντησε τον σύζυγο της στα προάστια των Βρυξελλών. Εάν κάποιος είχε προοιωνίσει το ενδεχόμενο τέλος στη σχέση τους ήταν μια γυναίκα που αυτοκτόνησε κατηγορώντας τον για το έγκλημα του απέναντι σε αυτήν και την Ωνάση.

"Λυπάμαι την Αθηνά..."

Η Σιμπέλ δεν έφυγε από τη μάχη χωρίς χτυπήματα. Έδωσε συνεντεύξεις όπου υποστηρίξε ότι ο Αλβάρο θεωρούσε την Αθηνά “χοντρή και άσχημη” και έλεγε ότι έχει μόνιμο πρόβλημα για τα οικονομικά του. “Ό,τι κερδίζει, το ξοδεύει” πρόσθεσε.

Στις 5.15 το πρωί της 26ης Μαρτίου του 2011 ένα τηλεφώνημα ξύπνησε τον Αλβάρο Μιράντα και τη σύζυγο του, Αθηνά Ωνάση.

Η Σιμπέλ Ντόρσα αυτοκτόνησε, τον ενημέρωσαν. Είχε πέσει από τον έβδομο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών στο Sao Paulo. Η κόρη του Βίβιαν είχε μείνει ορφανή από μητέρα και ο επιχειρηματίας πατέρας του Ντόνα, Ρικάρντο Μιράντα, συμβούλεψε τον γιο του να ηρεμήσει.

Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί παρά να μην ένιωσε τις αναμνήσεις από τον χαμό της μητέρας της εκείνο το πρωί. Η “κατάρα” επέστρεψε; Ωστόσο ο Ντόντα είχε ένα μήνυμα από την άλλη ζωή. Η Cibele αυτοκτόνησε έχοντας στείλει αποχαιρετιστήρια επιστολή στο περιοδικό Caras λέγοντας αντίο σε όλους. Κάποια από τα λόγια της ήταν τα τελευταία βέλη της στον Ντόντα.

“Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη...”

Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα
Ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αστούτο του ειδησεογραφικού Epoca ισχυρίζεται ότι μετά από 11 χρόνια γάμου, η κληρονόμος και ο Ολυμπιονίκης Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο χωρίζουν.

“Θα το παλέψουν. Εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλο πολύ και υποφέρουν”, λένε στο ρεπορτάζ φίλοι του ζευγαριού ενώ δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν Ντόντα που δεν θα εγκαταλείψει εύκολα αυτό το γάμο που κλυδωνίστηκε πολλές φορές.

“Είναι μια καταιγίδα αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα παλέψω μέχρι τέλους” φέρεται να είπε σε ανύποπτο χρόνο ο Βραζιλιάνος που αυτό τον καιρό προπονείται για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στους Ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας με τη χώρα του στο ιππικό άλμα αλλά και βοηθάει την κόρη του Βίβιαν να ξεπεράσει το δικό της πένθος. Η κόρη του έχασε το αγαπημένο της άλογο.

Η οικογένεια δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση ενώ τα social media δεν αποσαφηνίζουν τι συμβαίνει με τη σχέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: