ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Ο Διάσημος Χυμός από την Αυστρία που Εικάζεται πως Γιάτρεψε Πάνω από 45000 Καρκινοπαθείς!

Ο Rudolf Breuss, ένας αυστριακός φυσιοπαθητικός που γεννήθηκε το 1899, αφιέρωσε τη ζωή του στο πως το σώμα μπορεί να θεραπευτεί μέσω της ωμοφαγίας.

Έχει πει: «Κατά τη γνώμη μου, θεραπεία είναι να μετατρέψεις ένα δυσλειτουργικό ανθρώπινο σώμα στην πρότερη πλήρως λειτουργική του κατάσταση, χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθούν μέρη του και ιστοί μέσω ακρωτηριασμού ή εγχείρησης.»

Το προσωπικό του πρωτόκολλο θεραπείας του καρκίνου που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 42 ημερών πόσης χυμών και τσαγιού από βότανα, έχει χρησιμοποιηθεί από δεκάδες χιλιάδες άτομα από το 1950.

Στο βιβλίο του ισχυρίζεται ότι η διατροφή που προτείνει έχει θεραπεύσει 47000 περιπτώσεις ατόμων με διάφορες μορφές καρκίνου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του λαιμού, του μαστού, του στομάχου, του εντέρου, του πνεύμονα, του ήπατος, του εγκεφάλου, των ωοθηκών, και των οστών.

Δεν υπάρχουν επίσημες επιστημονικές μελέτες για την σύσταση των χυμών του Breuss κατά του καρκίνου, όμως είναι άφθονες οι μαρτυρίες εκείνων που το έχουν δοκιμάσει.
Τα Πανίσχυρα Συστατικά που Καταπολεμούν τον Καρκίνο

Υπάρχουν αμέτρητες τεκμηριωμένες μελέτες που καταδεικνύουν πως τα συστατικά στο χυμό του Rudolf Breuss έχουν αντικαρκινική δράση.

Πατζάρια – Περιέχουν χρωστικές βηταλαϊνης, ένα αντιοξειδωτικό που δίνει στα τεύτλα το κόκκινο χρώμα τους, έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ανάπτυξη και τον πολλαπλασιασμό των όγκων. (1, 4)

Καρότο – Τα καροτενοειδή στα καρότα, στις γλυκοπατάτες και σε άλλα πορτοκαλί λαχανικά έχουν δείξει σημαντικές αντικαρκινικές επιδράσεις. (6)

Σέλινο – Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που βοηθούν στον καθαρισμό του σώματος από τα απόβλητα και τις τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των καρκινικών κυττάρων. Η απιγενίνη, κύριο φλαβονοειδές συστατικό του, έχει συνδεθεί με τη μείωση των κακοηθειών των καρκίνων του δέρματος, του προστάτη, του μαστού, και του πεπτικού σωλήνα. (8)

Πατάτα – σύμφωνα με μια κινεζική έρευνα, η κατανάλωση λευκόσαρκων λαχανικών, όπως οι πατάτες, το κουνουπίδι και τα κρεμμύδια μειώνει τον κίνδυνο του καρκίνου του στομάχου. (3) Αυτά τα λαχανικά περιέχουν υψηλή συγκέντρωση της βιταμίνης C, η οποία είναι γνωστό ότι περιορίζει την ανάπτυξη του όγκου.

Ραπανάκια – μέλος της οικογένειας των σταυρανθών λαχανικών, τα ραπανάκια παρέχουν φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, βιταμίνη C, αντιοξειδωτικά και μέταλλα στο σώμα. Υπάρχουν εκατοντάδες μελέτες που έχουν αποδείξει πως τα σταυρανθή λαχανικά είναι δραστικά κατά του καρκίνου τους. (2, 5)
Η Αντικαρκινική Θεραπεία του Breuss – Πως Λειτουργεί

Γνωρίζουμε ότι τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με σάκχαρα.

Ο χαμηλής περιεκτικότητας σε σάχαρα χυμός του Breuss, με μια σχεδόν πλήρη απουσία της γλυκόζης (μονοσακχαρίτης), ατροφεί τα καρκινικά κύτταρα, ενώ θρέφει τα υγιή κύτταρα με βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά.


Η αγωγή του Breuss είναι πολύ αυστηρή, περιορίζεται στη πόση μισού λίτρου χυμού ανά ημέρα, που συμπληρώνεται από αφεψήματα καθ όλη τη διάρκεια της μέρας: πράσινο τσαί, φασκόμηλο, πεντάνευρο, φλαμούρι, μέντα, μελισσόχορτο και άλλα. (7)

Αυτά βοηθούν το σώμα να απαλλαγεί από τις τοξίνες και προωθούν την απομάκρυνση των αποβλήτων, διατηρώντας το παράλληλα ενυδατωμένο με ένα αίσθημα πληρότητας. Είναι σημαντικό να πίνετε το χυμό και το τσάι σιγά σιγά, επιτρέποντας ἐτσι την αρχική διάσπαση των θρεπτικών συστατικών από το σάλιο στο στόμα.
Να Πίνετε με Γουλιές και Όχι Μονορούφι

Όλα τα λαχανικά πρέπει να είναι βιολογικά για να αποκλείσετε οποιεσδήποτε επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη συμβατική γεωργία. Όταν κάνετε αποτοξίνωση, αφαιρέστε τις όποιες συνθετικές χημικές ουσίες από το τραπέζι σας, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών καθαριστικών και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Η Συνταγή του Αντικαρκινικού Χυμού
Συστατικά:
1 βιολογικό παντζάρι
1 βιολογικό καρότο
1 βιολογικό στέλεχος από σέλινο
1/2 βιολογική πατάτα
1 βιολογικό ραπανάκι

Οδηγίες: Βάλτε ένα συστατικό κάθε φορά στον αποχυμωτή και στύψτε τα ένα ένα. Ρίξτε τον χυμό σε ένα ποτήρι και πιείτε το αργά σε διάστημα 30 λεπτών. Η συνταγή εξυπηρετεί μία μερίδα. Συνεχίστε να καταναλώνετε τον χυμού και τα τσάγια που σας προτείναμε μέσα στην ημέρα με ευλάβεια για 42 ημέρες συνεχόμενα, και αργότερα επισκεφτείτε τον ογκολόγο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ρίξτε για κομποστοποίηση τα ινώδη κατάλοιπα του χυμού. Το πρωτοκόλλο του Breuss απαιτεί την εξάλειψη ή την ελαχιστοποίηση των στερεών τροφίμων από την διατροφή σας, μιας και αυτά διασπώνται σε γλυκόζη.

Ο υγρός χυμός απορροφάται ευκολότερα, απαιτώντας λιγότερη εργασία από ήδη καταπονημένα υγιή κύτταρα για να χρησιμοποιήσουν τα θρεπτικά συστατικά του.

Είναι σημαντικό να απέχετε από την κατανάλωση κάθε πρόχειρου φαγητού κατά τη διάρκεια αυτής της αποτοξίνωσης. Επίσης, φροντίστε να έχετε τακτικές κενώσεις εντέρου, προκειμένου να αποφευχθεί τοξίνες να επιστρέψουν στο σώμα σας.

Μοιραστείτε αυτό το πολύ χρήσιμο άρθρο με τους φίλους και τους γνωστούς σας στο facebook και δώστε τους την ευκαιρία να επωφεληθούν και οι ίδιοι από αυτές τις συμβουλές.

Πηγές της Έρευνας:
[1]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12543062
[2]http://www.cancer.gov/about-cancer/causes-prevention/risk/diet/cruciferous-vegetables-fact-sheet
[3]http://www.healthnewsline.net/cauliflower-potatoes-onions-can-cut-stomach-cancer-risk-study/2533981/
[4]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4425174/#B29-nutrients-07-02801
[5]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12195163
[6]http://www.medicalnewstoday.com/articles/270191.php
[7]http://healsa.co.za/breuss.htm
[8]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2874462/
[9]http://www.curezone.org/diseases/cancer/breuss.asp

Μετάφραση και Επιμέλεια Κειμένου: share24.gr via dailyhealthpost.com

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληροφορίες που περιέχονται στο άρθρο έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ξένόγλωσσες ιστοσελίδες (γι’ αυτό υπάρχουν και οι πηγές στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου.
thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: