ΣΙΝΕ

Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Σπαράζει η μάνα της Γεωργίας Αποστόλου: «Η κόρη μου φοβόταν ότι θα πεθάνει γιατί…»

Είναι όλοι συγκλονισμένοι. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως το νήμα για τη ζωή της Γεωργίας Αποστόλου θα κοβόταν τόσο ξαφνικά και...
άδικα σε ηλικία μόλις 43 ετών.
Στο πένθος όπως είναι αναμενόμενο βυθίστηκαν όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα με τους γονείς της να είναι συγκλονισμένοι. Η μητέρα της μάλιστα λίγα χρόνια πριν η ηθοποιός φύγει από τη ζωή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Ciao μιλώντας για εκείνη.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Η Γεωργία δεν θέλει να μιλάει καθόλου. Είναι κάτι που πέρασε από τη ζωή της και τελείωσε. Ακόμα κι εμείς οι γονείς της, όταν πάμε να της πούμε κάτι, δεν μας αφήνει να συνεχίσουμε τη φράση μας. Πάντως, δεν μιλάει καθόλου για αυτόν το χώρο. Ποτέ όμως, ακόμα και εκείνη την εποχή, δεν ήθελε να ανοίγει κουβέντα μαζί μας για τη δουλειά της (…)
Ποτέ δεν θέλαμε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Ίσως να την κούρασε και το γεγονός ότι δεν της συμπαρασταθήκαμε. Επειδή εναντιωθήκαμε, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από κοντά μας, την εποχή που έπαιζε στο σίριαλ «Μονοπάτια της αγάπης (…) Επωμίσθηκε τα έξοδα, έχει εγωισμό. Πάντα ήμουν ενάντια σ’ αυτό. Λυπόμαστε πάρα πολύ ως γονείς που ήταν πρώτη μαθήτρια και είχε μεγάλες δυνατότητες να πάει πάρα πολύ ψηλά.
Όλα αυτά, δηλαδή ότι πήγε και έδωσε εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και πέρασε με επιτυχία, τα μάθαμε αργότερα. (…­) Η Γεωργία μάς έλεγε πως δεν ήθελε να πεθάνει από την πίεση όπως ο Βαγγέλης Κουτελιδάκης, που είχε άγχος για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο την καριέρα του. Οι καλλιτέχνες έχουν ιδιαίτερη αντίληψη των πραγμάτων, όλα αυτά την κουράσανε και αποφάσισε να έχει λιγότερα εισοδήματα, παρά να περνάει αυτές τις έντονες καταστάσεις. Η Γεωργία σταμάτησε την εποχή που τη ζητάγανε οι σκηνοθέτες και εκείνη δεν σήκωνε το τηλέφωνο».
youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: