ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Η Καινούρια Μόδα Είναι το «Παποτό» και να Πώς θα το Φτιάξετε!

Αν ανυπομονείτε να ετοιμάσετε και να δοκιμάσετε το μυστηριώδες, δροσερό και απολαυστικό παποτό, σας προτείνουμε τη συνταγή για...
να το φτιάξετε μόνοι σας πολύ εύκολα. Προσκαλέστε φίλους απόψε για παποτό-night, λοιπόν!

Προετοιμαστείτε να ζήσετε μια νέα εμπειρία, αφού το παποτό δεν είναι απλώς το πιο νόστιμο και υγιεινό κοκτέιλ αυτού του καλοκαιριού, αλλά μια ολόκληρη νέα τάση που υπόσχεται να σας ξετρελάνει. Από εδώ και στο εξής δε θα πίνετε το αγαπημένο σας κοκτέιλ αλλά θα το τρώτε σε μορφή παγωτού. Οι δύο αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα. Γιατί ποτό και παγωτό μας κάνουν Παποτό!

Παποτό: Κοκτέιλ σε μορφή παγωτού.

Μιας και το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο είναι το το παποτό μαργαρίτα-καρπούζι είναι το κοκτέιλ που όλοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν. Ακολουθούν τα υλικά για μια παρέα 12 ατόμων. Το είπαμε και προηγουμένως εξάλλου! Απόψε έχει μίνι πάρτι στη βεράντα ή στην ταράτσα.

Παποτό από καρπούζι, λάιμ και τεκίλα.

Θα χρειαστείτε:
½ φλυτζάνι χυμό από λάιμ (ισούται σχεδόν με 6 λάιμ)

4 φλιτζάνια ψιλοκομμένου καρπουζιού χωρίς κουκούτσια

¾ του φλιτζανιού κίτρινη τεκίλα

½ φλιτζάνι ζάχαρη

1 κουτ. της σούπας ξύσμα από λάιμ

12 χάρτινα ή πλαστικά ποτήρια

12 ξυλάκια παγωτού

Διαδικασία:
Ανακατέψτε στο μπλέντερ το χυμό από λάιμ και το καρπούζι μέχρι το μείγμα να γίνει λείο. Για καλύτερο αποτέλεσμα σουρώστε το μείγμα σε ένα καθαρό μπολ. Στη συνέχεια προσθέστε την τεκίλα, τη ζάχαρη και το ξύσμα από λάιμ. Περιχύστε το μείγμα μέσα στα ποτήρια. Καλύψτε κάθε ποτήρι με αλουμινόχαρτο, κάντε μια σχισμή με μαχαίρι στο κέντρο και περάστε από εκεί κάθετα το ξυλάκι παγωτού. Βάλτε τα ποτήρια για 8 ώρες στην κατάψυξη και προετοιμαστείτε ψυχολογικά για να δοκιμάσετε το πιο καλοκαιρινό και λαχταριστό κοκτέιλ.

Ανάλογα με το δοχείο ή το ποτήρι που θα βάλετε το μείγμα, θα εξαρτηθεί και το σχήμα του παποτού.

Tip: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το καρπούζι ή την τεκίλα με το ή το ποτό που προτιμάτε αντίστοιχα.

Στην υγειά σας και… καλή όρεξη!

Σερβίρετε με λίγο λάιμ και αλάτι και έτοιμο….το παποτό μαργαρίτα καρπούζι.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: