ΣΙΝΕ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Πτολεμαίδα: Τα παράπονα στο Δήμαρχο!!!

Το παράπονο ενός επιχειρηματία για την εμμονή του δήμου Εορδαίας στην τοποθέτηση ζαρντινιέρας μπροστά από το μαγαζί του

Κύριοι εσείς στον Δήμο Εορδαίας...
Πήρατε μια απόφαση...

στο δημοτικό συμβούλιο ότι για να πάρουμε άδειες για τραπεζοκαθίσματα πρέπει να βάλουμε ζαρντινιέρες. 
Μια απόφαση που για μένα είναι άδικη. Ο Όρος ζαρντινιέρα πιστεύω να ξέρετε τι σημαίνει. Μίλησα με κάποιους πρώην αντιδημάρχους και μου είπαν ότι στην δίκια τους θητεία αφαιρούσαν τις ζαρντινιέρες για την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών. 

Ήρθατε εσείς και τις επαναφέρετε. 
Επειδή διατηρώ κατάστημα στην πόλη της Πτολεμαΐδας (καφενείο) σε κεντρικό δρόμο και απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, το μέτρο της ζαρντινιέρας δεν μπορώ να το εφαρμόσω γιατί με δέντρα μπροστά στο μαγαζί μου θα κλείνω την πρόσβαση στα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και στους πολίτες. 
Πρέπει να καταλάβετε ότι σε αυτές της περιπτώσεις πρέπει να γίνονται κάποιες εξαιρέσεις, εμείς που έχουμε μαγαζιά σε πεζοδρόμια και κοντά σε κεντρικούς δρόμους. 

Η ζαρντινιέρα μπορεί να εφαρμοστή σε μαγαζιά που έχουν μπροστά τους μεγάλους χορούς όπως είναι η πλατείες. Θέλω να σας ρωτήσω ο νόμος στα χωρία δεν ισχύει, και να ισχύει γιατί δεν γίνετε έλεγχος μιας και συνεργάτης και με αξίωμα στο δήμο διατηρεί καφετέρια σε χωριό, και έχει πλήρες ελευθερία σε πεζοδρόμια στο μαγαζί του, αλλά και απέναντι σε πεζοδρόμιο του πάρκου.

Την καλημέρα μου.
Φώτο μπροστά από το μαγαζί μου!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: