ΣΙΝΕ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εκδηλώσεις για τη μάχη του Σπηλαίου. - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

Σας προσκαλούμε στις διήμερες εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την μάχη του Σπηλαίου και τον οπλαρχηγό Θεόδωρο Ζιάκα που θα πραγματοποιηθούν στο Σπήλαιο Γρεβενών στις 18 και 19 Ιουνίου 2016.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:


Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 9 το βράδυ:
Μουσικοχορευτική βραδιά στο ίσιωμα με ποτό, φαγητό, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια υπό τη μουσική της ορχήστρας του Λάμπρου Τσιοτίκα και τη φιλική συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος "φίλοι της παράδοσης".

Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 10.30 το πρωί:
Δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Θ' ακολουθήσει μπουφές στο πάρκο του Αϊ-Λια. Στη συνέχεια η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο ηρώων στο ίσιωμα και η κεντρική ομιλία με εισηγητή τον κ. Στέργιο Πουρνάρα. Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακό γλέντι.

Παραδοσιακούς χορούς θα παρουσιάσουν τα χορευτικά σχήματα του Δήμου Γρεβενών, του Εκπολιτιστικού Ομίλου Σταυρούπολης (Ε.Ο.Σ.) και του Λαογραφικού Ομίλου Κολχικού (η Βαλάχτσια). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (Ι.Φ.Ο.Μ.).
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παραπάνω για τη συμμετοχή τους.

Υγ. Φέτος ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης θα τιμήσει δύο συντοπίτες μας που έλαβαν μέρος στη μάχη της Κύπρου το 1974.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Σπηλαιωτών Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Γρεβενών και το Τοπικό Διαμέρισμα Σπηλαίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: