ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Η νέα επέμβαση και η σοκαριστική αλλαγή στην εμφάνιση της Φρόσως Κυριάκου – Η αποκάλυψη για το χειρουργείο

Είναι έτοιμη να αφήσει πίσω της αυτόν τον εφιάλτη. Γι΄αυτό και είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να το καταφέρει...
αλλάζοντας την ζωή της σε κάθε επίπεδο.

Όπως σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, η Φρόσω Κυριάκου ήταν έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή πραγματοποιώντας με τον σύντροφό της ένα εξωτικό ταξίδι. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η 21χρονη πριν μερικές μέρες θέλησε να κάνει μια δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της δίνοντας της έναν άλλον αέρα. «Θέλησε να κάνει μια επέμβαση στο πρόσωπό της αφού μετά από αυτά που συνέβησαν είχε παραμελήσει πολύ την εξωτερική της εμφάνιση κάτι που είχε άμεσο αντίκτυπο στην ψυχολογία της», αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον της στο Youweekly.gr.

Μετά από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου η Φρόσω για το τελευταίο που νοιαζόταν ήταν το να προσέξει το στυλ της. Όπως σας είχαμε ενημερώσει η 21χρονη τους τελευταίους 4 μήνες δεν θύμιζε σε τίποτα το κορίτσι που φορούσε τα πιο stylish ρούχα σε έντονα χρώματα, το οποίο δεν έβγαινε έξω από το σπίτι της χωρίς μακιγιάζ. Στις φωτογραφίες και στα πλάνα που είχε εξασφαλίσει το Youweekly.gr, απεικονίζεται μια Φρόσω που είχε γίνει σκιά του εαυτού της. Στις λιγοστές εμφανίσεις της κυκλοφορούσε ντυμένη στα μαύρα, αμακιγιάριστη κα με τα μαλλιά της ατημέλητα. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να ξεχάσει. Να ξεχάσει τις αιματοβαμμένες σκηνές του τροχαίου, τις επιθέσεις που εξακολουθεί μέχρι σήμερα να δέχεται από τους φανατικούς οπαδούς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αλλά και να προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές της.

Παρότι μέχρι σήμερα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μαρτυρίες που την φέρνουν σε δύσκολη θέση (Δείτε εδώ τι έχει συμβεί), με αποκορύφωμα το πρόσφατο σημείωμα που βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος (Δείτε εδώ τι έγραφε), εκείνη είναι αποφασισμένη να τα αφήσει όλα αυτά πίσω. Η Φρόσω νιώθει -χωρίς να ξεχνά τα όσα συνέβησαν- πως ήρθε η ώρα να κοιτάξει περισσότερο τον εαυτό της. Μπορεί ακόμη και σήμερα να μην μπορεί καλά καλά να κυκλοφορήσει στο δρόμο καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά όπου δέχεται φραστικές επιθέσεις στη μέση του δρόμου, εκείνη σφίγγει τα δόντια.

Έτσι πριν μερικές μέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, η Φρόσω πέρασε την πόρτα του πλαστικού χειρουργού της πραγματοποιώντας μια πλαστική επέμβαση. Συγκεκριμένα θέλοντας να αποκτήσει ακόμη πιο ζουμερά χείλη έβαλε υαλουρονικό, με το αποτέλεσμα να την ενθουσιάζει. Τόσο πολύ που θέλησε να αλλάξει την εικόνα προφίλ της στο Facebook βάζοντας μια με τα… καινούργια της χείλη.

Αν και δεν θέλησε να αποκαλύψει το… μυστικό της η αλλαγή είναι παραπάνω από εμφανής και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων που την ρωτούσαν ήταν πολλά. Εκείνη βέβαια για ακόμη μια φορά τήρησε σιγήν ιχθύος, αφού το τελευταίο που θέλει είναι να προκαλεί. «Δεν θέλει το τροχαίο να την κρατήσει πίσω για αυτό και θα κάνει τα πάντα για να κάνει το μυαλό της να ξεχάσει», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr πηγή από το περιβάλλον της. Δείτε το πριν και το μετά και θα καταλάβετε τις διαφορές.

Πριν την πλαστική


Μετά την πλαστική

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε σήμερα η Φρόσω Κυριάκου στην προσωπική της σελίδα στο facebook…

Δεν υπάρχουν σχόλια: