ΣΙΝΕ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αυτή είναι η γυναίκα με τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο!!!

Η περιφέρεια της πλησιάζει τα δυο μέτραΕίναι σταρ του Instagram. Και αυτή την εβδομάδα το επιβεβαίωσε.

Ο λόγος για τη Ραϊλίν από τη Γεωργία, η οποία έχει...

122.000 φαν στο Ιnstagram και είναι διάσημη για τις πληθωρικές καμπύλες της.

Και συγκεκριμένα για τα οπίσθιά της, των οποίων η περιφέρεια φτάνει τα 177 εκατοστά! Και επειδή κάποιοι την κατηγόρησαν ότι οι καμπύλες της είναι προϊόν photoshop, εκείνη φρόντισε να τους διαψεύσει, ποστάροντας ένα βίντεο στο οποίο αναδεικνύονται τα προσόντα της.


Και ένα βίντεο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί…




Το εν λόγω βίντεο, στο οποίο η Ραϊλίν χορεύει κουνώντας τις διάσημες καμπύλες της, έχει ήδη 133.000 “χτυπήματα».

Το ότι άρχισαν να την κατηγορούν για χρήση Photoshop, πάντως, ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι η νεαρή γυναίκα από τη Γεωργία είναι αδύνατη στον κορμό της, έχει αδύνατη μέση και στο μόνο σημείο στο οποίο φαίνεται να είναι πιο… πληθωρική είναι στους γοφούς.


Πέρυσι η Ραϊλίν, μια εβδομάδα αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της είχε ποστάρει μια φωτογραφία με την επίπεδη κοιλιά της, η οποία μάλιστα δεν είχε και καμία ραγάδα.

Μάλιστα, κατά τη Daily Mail, υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τη μορφή του σώματός της.

Οι περίεργες αναλογίες της μπορεί να είναι αποτέλεσμα λεμφοιδήματος, μιας κατάστασης κατά την οποία συσσωρεύονται υγρά στους ιστούς και τους κάνουν να διογκώνονται. Αυτή η κατάσταση, βέβαια, δεν είναι ευχάριστη, αφού προκαλεί πόνους, δυσκολία στην κίνηση, ενώ μπορεί να προκαλέσει και μολύνσεις.

Βέβαια το γεγονός ότι το σώμα της γυναίκας αυτής μπορεί να είναι έτσι λόγω κάποιας παθολογικής κατάστασης, δεν φαίνεται να πτοεί ορισμένους οι οποίοι συνεχίζουν να της επιτίθεντο σχολιάζοντάς την στις φωτογραφίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιος από αυτούς την αποκαλεί “καρέκλα».

Η ίδια, πάντως, τους απαντά λέγοντάς τους “Το μίσος επηρεάζει μόνο όσους αφήνουν να τους επηρεάσει» και καταφέρνει να μετατρέψει το ιδιόρρυθμο σώμα της σε μια χρυσή επιχειρηματική ευκαιρία, αφού για να δει κανείς περισσότερα από τα βίντεό της και τις φωτογραφίες της, πρέπει να πληρώσει αντίτιμο.

Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως PAWG, το οποίο σε απλά ελληνικά σημαίνει “Λευκό κορίτσι με χοντρά οπίσθια».

Φωτογραφία: love.randalin/Ιnstagram
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: