ΣΙΝΕ

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

"BOMBA"! Ποιος γνωστός παρουσιαστής εργαζόταν ως μεταφραστής σε gay site γνωριμιών;

Συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από μία επιτυχημένη εκπομπή, το...
«Κάψε το σενάριο» στο Mega. Στη συνέχεια επανήλθε ως παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «Quizdom» στον Alpha.

Ο Λάμπρος Φισφής, όμως, μέχρι να γίνει ευρύτερα γνωστός έχει κάνει πολλές και διάφορες δουλειές για την επιβίωση αλλά και για την εμπειρία.

Έτσι λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό μίλησε για την απόφασή του να ταξιδέψει το 2006 στη Ολλανδία προκειμένου να εκπαιδευτεί στην τεχνική του stand up comedy και αποκάλυψε τις δουλειές που χρειάστηκε να κάνει για να μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια του οικονομικά.

«Επειδή δεν έτυχε να σπουδάσω στο εξωτερικό, ήθελα πολύ να ζήσω σε μια άλλη χώρα και να δω νέα πράγματα. Αυτή η εμπειρία μου με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν πιστεύω, πάντως, πως όλα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Έμεινα τέσσερα χρόνια και έκανα πολλές δουλειές για να επιβιώσω. Ξέρεις, το κλασικό κλισέ του καλλιτέχνη που κάνει οτιδήποτε για να ζήσει: Δούλεψα από βοηθός μάγειρα και σερβιτόρος, μέχρι μεταφραστής σε γκέι σάιτ γνωριμιών, υπεύθυνος tour στο Άμστερνταμ με βάρκες και επισκευαστής ποδηλάτων. Όλα αυτά για να μπορώ να συντηρώ τον εαυτό μου όσο μάθαινα stand up comedy καθώς τον πρώτο καιρό δεν πληρώνεσαι από την τέχνη σου. Έπειτα ξεκίνησα να γράφω τη σειρά και γύρισα στην Αθήνα» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής προκαλώντας έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: