ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Το Koolnews.gr «φωτίζει» την υπόθεση του «μαϊμού» Μητροπολίτη

Σάλο και απίστευτες αντιδράσεις από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης έχει προκαλέσει ένας ρασοφόρος που αυτοαποκαλείται...
«Μητροπολίτης Ευρώπης» και του «Προέδρος της Ελληνορωσικής Μητροπολιτικής Συνόδου».

«Ιλαρίων»: έτσι είναι το όνομα του ρασοφόρου του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Θωμάς Κονσολάκης και δέχεται εκατοντάδες πιστούς στο «ησυχαστήριο Παναγία Θεραπεύτρια» στη Νέα Μάκρη Αττικής, διαδίδοντας ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες.
Ο ίδιος αυτοαποκαλείται Μητροπολίτης Νέας Μάκρης και Ηρακλείου Κρήτης και προσπαθεί να πείσει ότι θεραπεύει ασθένειες και έχει πιστούς ακόλουθους, προκαλώντας την οργή της Αρχιεπισκοπής Κρήτης που αντιδρά επιμένοντας, ότι ο άνθρωπος αυτός ψεύδεται και ουδεμία σχέση έχει με το αξίωμα.Το υπόθεση ανέδειξε το δελτίο του Alpha και στο βίντεο που προβλήθηκε κάτοικοι της Νέας Μάκρης ισχυρίζονται ότι πολύς κόσμος επισκέπτεται τον φερόμενο Μητροπολίτη για να θεραπευτεί έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ενώ ο Πρωτοσύγκελος Αρχιεπισκοπής Κρήτης τονίζει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία χέση με το αξίωμα που διαδίδει ότι έχει:«Δεν έχει καμία σχέση με την κανονική εκκλησία. 

Όχι μόνο της Κρήτης, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο»Ποιος όμως είναι ο πρότερος βίος του αμφιλεγόμενου ιερέα;Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του koolnews.gr ο Ιλαρίων ή κατά κόσμον Θωμάς Κονσολάκης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης επίπλων και ειδών σπιτιού Konsolakis Interior με καταστήματα σε Μαρούσι, Άλιμο και Αθήνα.Ο επιχειρηματίας που τώρα φέρεται ως δεσπότης πριν από μερικά χρόνια έβαλε 50% έκπτωση στα είδη της επιχείρησης του λόγω της κρίσης και ύστερα κήρυξε πτώχευση.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές, όμως πελάτες που του είχαν δώσει προκαταβολικά σημαντικά ποσά εκτός, του ότι δεν πήραν ποτέ τα έπιπλα τους, έχασαν και τα χρήματα τους, ενώ στο δικαστήριο εκκρεμούν υποθέσεις εναντίον του. Τα ποσά για τα οποία τον κατηγορούν κυμαίνονται από 25.000 έως 300.000 ευρώ.Το μεγάλο μυστήριο που προκύπτει τώρα είναι πως αυτός ο άνθρωπος ο οποίος ως επιχειρηματίας και interior designer εξαπάτησε τους πελάτες του ακολουθεί το δρόμο του Θεού επιμένοντας ότι γιατρεύει κόσμο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: