ΣΙΝΕ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Αστυνομία και εισαγγελέας προσπάθησαν να συλλάβουν on air τον δημοσιογράφο του Σκάι Θωμαΐδη

Ένα πρωτοφανή περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Σκάι. Η αστυνομία και και η εισαγγελία Πειραιά εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του...
καναλιού, προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ".

Σύμφωνα με τον Σκάι, είχε προηγηθεί σήμα για να μην προβληθεί η χθεσινοβραδινή εκπομπή του κ. Θωμαΐδη, "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ", ωστόσο δεν υπήρχε ένταλμα και η εκπομπή μεταδόθηκε κανονικά.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σκάι:
"Πρωτόγνωρες καταστάσεις για ευνομούμενες δημοκρατικές πολιτείες συνέβησαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ξημερώματα Τρίτης 14 Ιουνίου 2016. Κατόπιν εγκλήσεως του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν παραβίαση δικαστικής απόφασης (πλημμέλημα του μονομελούς) από τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του η "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑϊ" κινητοποιήθηκε η αστυνομία και η εισαγγελία Πειραιά και εισήλθαν στο κτίριο των εγκαταστάσεων του ΣΚΑΙ προσπαθώντας να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δημοσιογράφο.

Η εντυπωσιακή κινητοποίηση της αστυνομίας, η έρευνα σε χώρους που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΚΑΪ, Ο υπερβάλλων ζήλος για τη σύλληψη του δημοσιογράφου με αφορμή μία αβάσιμη καταγγελία του Μαρινάκη, προσβάλλουν το κράτος δικαίου, την ελευθεροτυπία και προκαλούν απορία στους πολίτες γιατί στα σοβαρά κακουργήματα δεν βλέπουν αντίστοιχη ετοιμότητα της αστυνομίας!"


Δεν υπάρχουν σχόλια: