ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Ποια είναι η πιο... μισητή διάσημη του κόσμου

Όλοι φαίνεται να έχουν ξεχάσει πως το 2013 η...
Γκουίνεθ Πάλτροου ανακηρύχθηκε η πιο μισητή διάσημη του κόσμου από το περιοδικό Star... 
Ολοι εκτός από την ίδια.

Η γνωστή ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ποτέ γι΄αυτό, μέχρι που αποφάσισε πριν λίγες μέρες να περιγράψει το σοκ που είχε πάθει στο άκουσμα της πιο μισητής διάσημης.

«Όντως είμαι εγώ η πιο μισητή; Περισσότερο και από τον Κρις Μπράουν- Τον τραγουδιστή που είχε ξυλοκοπήσει άγρια την σύντροφό του, Rihanna. Μα τι έκανα και βγήκα η πιο μισητή του κόσμου;»ρώτησε τον δημοσιογράφο του BBC Στέφεν Σακούρ.

Ο παρουσιαστής της απάντησε πως ίσως η ίδια να κάνει κάποιους ανθρώπους να νιώθουν άσχημα μερικές φορές, με την ίδια να μην πιστεύει στα αυτιά της.

Πάντως, η κάτοχος ενός Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου, δεν είναι και η πιο αγαπημένη του κοινού, με τους περισσότερους να την θεωρούν αρκετά «ψωνισμένη».


Η καλλονή ηθοποιός έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα μέσα με τις απίστευτες συμβουλές ομορφιά της (όπως ότι άφηνε τις μέλισσες να τσιμπάνε το πρόσωπό της για να είναι λείο), ενώ η ίδια πουλάει πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς μέσω της εταιρίας της «Goop».

Εκτός αυτού, έχει δηλώσει για τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, πως είναι καλύτερα που είναι φίλοι, ενώ όπου σταθεί και όπου βρεθεί παινεύει τον εαυτό της για το Όσκαρ, τα χρήματα και την φήμη.

«Δεν ξέρω» είπε η ηθοποιός στο BBC. «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ο αυθεντικός εαυτός μου. Αν με γνωρίσεις θα δεις ποια πραγματικά είμαι. Μ' αρέσει να ζω τη ζωή, να διασκεδάζω, να τρώω, και πραγματικά είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς μου που κάνει πολλούς να βγάζουν για μένα συμπεράσματα που δεν ισχύουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: