ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Η αληθινή εξομολόγηση του Γιώργου: «Είμαι ερωτευμένος με τον υδραυλικό- Δεν ξέρω πώς να το πω στη γυναίκα μου»

«Είμαι παντρεμένος εδώ και 18 χρόνια με 3 παιδιά και τα τελευταία 11 χρόνια ζω με την οικογένεια μου στην Πάφο. 
Κλειστός χαρακτήρας από παιδί, μεγάλωσα σε...
μια συντηρητική και βαθιά θρησκευόμενη οικογένεια με αυστηρές ηθικές αρχές.

Η γυναίκα μου ήταν ο πρώτος μου έρωτας και μετά από ένα μόλις μήνα γνωριμίας την ζήτησα σε γάμο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και χωρίς καλά καλά να το καταλάβω η οικογένεια μας μεγάλωσε αφού αποκτήσαμε 2 παιδιά.

Ποτέ δεν απάτησα την γυναίκα μου αν και το σeξ στην σχέση μας τα τελευταία χρόνια ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Κανένας απ΄τους δύο δεν το επιζητούσε καθώς τα προβλήματα της καθημερινότητας επισκίαζαν κάθε ερωτiκή διάθεση.

Αγαπώ την γυναίκα μου, είναι υπέροχος άνθρωπος, καλή μάνα και με λατρεύει. Πάντα όμως κάτι έλειπε..Ποτέ δεν κατάλαβα τι, μέχρι που γνώρισα τον Νίκο.


Ήταν ένα πρωινό του Μάρτη, η γυναίκα μου και τα παιδιά είχαν πάει Λεμεσό να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τα πεθερικά μου. Δεν μπορούσα να τους συνοδεύσω καθώς έπρεπε να μείνω στο σπίτι και να ασχοληθώ με διάφορες μικροδιορθώσεις.

Μία από τις δουλειές που είχα να κάνω ήταν και η επιδιόρθωση των υδραυλικών. Τα βρήκα όμως σκούρα οπότε αναγκάστηκα να καλέσω κάποιον επαγγελματία υδραυλικό.

Κλείσαμε ραντεβού και ήρθε στο σπίτι την ίδια μέρα. Τον οδήγησα στο μπάνιο για να του δείξω που ήταν το πρόβλημα. Με ρώτησε αν ζω μόνος και όταν του είπα ότι είμαι παντρεμένος με παιδιά με κοίταξε και μου χαμογέλασε. Ένιωσα πολύ περίεργα..Συνέχισε να με κοιτάζει επίμονα σε σημείο που για πρώτη φορά στην ζωή μου ένιωσα να κοκκινίζω.

Με άγγιξε ελαφρά στον ώμο κοιτώντας με επίμονα στα μάτια. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου και μια μεγάλη ερωτiκή επιθυμία αναστάτωσε όλο μου το είναι. Το κατάλαβε αμέσως και πριν καλά καλά προλάβω να αντιδράσω, τα χείλη του βρέθηκαν κολλημένα στα δικά μου. Καταλήξαμε να κάνουμε παθιασμένο έρωτα στο πάτωμα του μπάνιου.

Από τότε βλεπόμαστε σχεδόν καθημερινά με αποτέλεσμα να λέω στη γυναίκα μου το ένα ψέμα μετά το άλλο βρίσκοντας συνεχώς γελοίες δικαιολογίες για να μπορώ να φεύγω από το σπίτι. Τον καλώ επίσης στο σπίτι απλά και μόνο για να τον βλέπω έστω και λίγο, προφασιζόμενος υδραυλικά προβλήματα…

Είμαι διχασμένος ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα, στο σωστό και το λάθος, στα όχι και τα μη Όμως για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος.

H γυναίκα μου ήδη υποψιάζεται ότι έχω γκόμενα. Το ίδιο και τα παιδιά μου. Πρέπει σύντομα να πάρω μια απόφαση. Ο Νίκος άρχισε να με πιέζει να ζήσουμε μαζί…

Όμως δεν τολμώ να μιλήσω στην οικογένεια μου…Θα είναι μεγάλο σοκ για την κλειστή κοινωνία που ζούμε και σίγουρα θα πληγωθούν ανεπανόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: