ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Η «μάγισσα» και ο γιος της εξανάγκαζαν σε ερωτικά τρίγωνα γυναίκα για να της λύσουν τα μάγια

Συνελήφθησαν στη Βαρυμπόμπη η 62χρονη "μάγισσα" και ο 41χρονος γιος της, που εξανάγκαζαν μια γυναίκα σε ερωτικά τρίγωνα, προκειμένου να...
της "λύσουν" τα μάγια που υποτίθεται ότι της είχαν κάνει.

Η 62χρονη και ο γιος της είχαν συλληφθεί το 2013 και προφυλακίστηκαν, ωστόσο μετά από έξι μήνες ο 41χρονος βγήκε από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Το ίδιο συνέβη στη συνέχεια και με την μητέρα του και πριν από λίγο καιρό εκδικάστηκε ερήμην η υπόθεση και το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 ετών στην 62χρονη και ποινή φυλάκισης 10 ετών στον γιο της.

Μητέρα και γιος βαρύνονταν με τις κατηγορίες της απάτης κατ' εξακολούθηση, κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας, που υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 30.000 ευρώ, απλής συνέργειας στην παραπάνω πράξη, εκβίασης από κοινού κατ' εξακολούθηση, παράνομης οπλοκατοχής και παράβασης του νόμου «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα».

Όλα άρχισαν το 2003, όταν μια 24χρονη τότε γυναίκα την οποία είχε εγκαταλείψει ο σύντροφός της κατέφυγε στην εν λόγω "μάγισσα", η οποία της είπε πως της έχουν κάνει μάγια. Πείθοντάς την ότι μπορούσε να της "λύσει" τα μάγια, κατάφερε να της αποσπάσει μέσα σε μια δεκαετία 112.000 ευρώ.

Κάποια στιγμή μάλιστα, την υποχρέωσε να συνευρίσκεται ερωτικά με τον γιο της, ενώ στη συνέχεια την έπεισε ότι πρέπει να συμμετέχει σε ερωτικό τρίγωνο με την ίδια και τον γιο της.

Η 62χρονη και ο γιος της βιντεοσκοπούσαν τα ερωτικά όργια τα οποία πραγματοποιούσαν επί δύο μήνες. Η "μάγισσα" απείλησε την γυναίκα πως εάν δεν της έδινε 19.000 ευρώ, τότε θα δημοσιοποιούσε τα βίντεο.

Η κοπέλα πράγματι έδωσε τα χρήματα, ωστόσο οι εκβιασμοί συνεχίστηκαν και η γυναίκα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία. 'Έτσι, στο ραντεβού που είχε κλείσει με τους δύο δράστες στην Βαρυμπόμπη εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Στην έρευνα που είχε πραγματοποηθεί στο σπίτι της "μάγισσας", είχαν εντοπιστεί αρκετά κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, βιβλία μαγείας, σύνεργα για μυστικιστικές τελετές και δύο όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: