ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ανεκτίμητο! Γυναίκα γράφει μια δημοσίευση στο Facebook για την λατρεμένη 98χρονη γιαγιά της και γίνεται viral!

Μια χρήστης του Facebook από τις Φιλιππίνες που ονομάζεται Jen Ampler, πήρε πολύ προσοχή αφότου δημοσίευσε μια σειρά από...
φωτογραφίες με την 98χρονη γιαγιά της και τον εαυτό της. Έγραψε επίσης ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στη γιαγιά της για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες.

Το ποστ δημοσιεύθηκε τον περασμένο Ιούνιο στις 24 και από τις 28 Ιουνίου είχε ήδη μοιραστεί πάνω από 32.000 φορές και είχε πάρει πάνω από 900 σχόλια.

Είναι εύκολο να δείτε γιατί τόσες πολλές καρδιές συγκινήθηκαν από την απλή, αλλά ειλικρινή έκφραση της αγάπης από ένα εγγόνι για την γιαγιά της.

Η ιστορία και οι φωτογραφίες έφεραν δάκρυα στα μάτια πολλών.


Παρακάτω είναι η μετάφραση του αφιερώματος που έχει αγγίξει πολλούς ανθρώπους και τους υπενθύμισε τις δικές τους γιαγιάδες.

INANG, ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ. ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΑΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΗ. ΕΙΣΑΙ 98 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ, ΓΙ “ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ.
ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ, ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ.

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΓΕΡΝΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΦΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΓΙ “ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΚΑΘΩΣ ΛΕΩ, Σ “ΑΓΑΠΩ, INANG«.

Η γυναίκα και η γιαγιά της έχουν μια άρρηκτη σχέση.

Ο δεσμός τους είναι ανεκτίμητος και έχει εμπνεύσει και άλλους να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στους παππούδες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: