ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Γρεβενά: Σάλος με παλιά post του νέου διοικητή του νοσοκομείου

Ο Παντελής Αλεξιάδης, είναι ο νέος διοικητής στο νοσοκομείο των Γρεβενών. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media κάνουν οι...
αναρτήσεις του στο Facebook. Αναρτήσεις που έκανε ο Παντελής Αλεξιάδης ένα χρόνο πριν, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς για τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του kozanimedia, ο κύριος Αλεξιάδης υπήρξε το περασμένο καλοκαίρι σφόδρα επικριτικός κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε προχωρήσει σε αναρτήσεις «φωτιά», στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του ίδιου του πρωθυπουργού!

Μάλιστα, σε μια εξ αυτών τον χαρακτηρίζει ως «άχρηστο, άσχετο, ανίκανο και αμετροεπή», ενώ σε άλλη διερωτάται «Βρε Αλέξη, εκλογές έκανες, δημοψήφισμα έκανες, συμβούλιο πολιτικών αρχηγών έκανες…το να κυβερνήσεις σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;»!

Σε κάθε περίπτωση πέρα από τους χαρακτηρισμούς και τις ύβρεις εντύπωση προκαλεί και η πληθώρα ορθογραφικών λαθών στις αναρτήσεις: “είσται”, “ποιο πολλές”, “συνέβει” κτλ, λάθη αδικαιολόγητα για άνθρωπο που κατέχει τη θέση του κυρίου Αλεξιάδη.








Δεν υπάρχουν σχόλια: