ΣΙΝΕ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Δεύτερος στον κόσμο ο Τεντόγλου! (VIDEO)

Ασημένιο μετάλλιο για τον πρωταθλητή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων!!!!
Ο αθλητής της Γ.Ε. Γρεβενών με άλμα στα...

7,91μ. πήρε τη δεύτερη θέση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στο Μπίντγκοτς της Πολωνίας, σκορπώντας ενθουσιασμό στους Έλληνες φιλάθλους και κάνοντας περήφανους όλους τους Γρεβενιώτες!!!!!
Η διοίκηση της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών νιώθει περήφανη για τον αθλητή της και τον προπονητή μας Βαγγέλη Παπανίκο και τους εύχεται να κατακτήσουν μαζί την κορυφή του κόσμου. Το αξίζετε, είμαστε μαζί σας για το όνειρο, σας συγχαίρουμε ολόθερμα για τη μεγαλειώδη σας πορεία!!!!!!!

Εδώ και λίγη ώρα, ο Μίλτος Τεντόγλου είναι δευτεραθλητής κόσμου στο μήκος των εφήβων. Ο αθλητής του Βαγγέλη Παπανίκου ήταν εντυπωσιακός και θα μπορούσε να πάρει και το χρυσό!

της Ελεονώρας Ρωσιάδου απο το sportsfeed

Δεν είναι καθόλου υπέρβολη να πούμε ότι αυτό το 18χρονο παιδί από τα Γρεβενά έχασε το χρυσό στο τελευταίο του άλμα. Για το λόγο αυτό και ο ίδιος δε χάρηκε όσο θα ήθελε την τεράστια επιτυχία του. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη αργυρό μετάλλιο. Δεν μπόρεσα όμως να ευχαριστηθώ τον αγώνα. Υπήρχε συνεχώς κόντρα άνεμος και μας επηρέασε όλους. Μας χαλούσε τα άλματα» δήλωσε αμέσως μετά τον τελικό ο Τεντόγλου που αναφέρθηκε και στο τέταρτο του άλμα που θα μπορούσε να του δώσει το χρυσό μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε. Άλλωστε αγωνιζόταν μπροστά σε ολόκληρη την οικογένεια του για πρωτη φορά! «Στο τέταρτο άλμα, ήμουν για 8.10μ. Εκεί θα πήγαινα, όμως το πάτημα μου στη βαλβίδα ήταν πολύ δυνατό. Τόσο δυνατό που έχασα την ισορροπία μου στον άερα και που χάλασε το άλμα, με αποτέλεσμα να προσγειωθώ στο 7.62μ.». Χαλασμένο άλμα στο 7.62μ.! Όσοι γνωρίζουν από στίβο καταλαβαίνουν ότι το άλμα του Τεντόγλου ήταν αυτό που θα του έδινε το χρυσό. Κα το αργυρό όμως είναι τεράστια επιτυχία και έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Με τον Λούη Τσάτουμα ταλαιπωρημένο από τους τραυματισμούς και την καριέρα του να φτάνει στη δύση της, η Ελλάδα έβγαλε τον επόμενο μεγάλο άλτη στο μήκος.
Ο 18χρονος Τεντόγλου δεν τελείωσε στο Μπίντγκοτς και το παγκόσμιο πρωτάθλημα των εφήβων. Έχει και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί όπου κάποιοι επέλεξαν να τον στείλουν χωρίς τον προπονητή του. Ένα 18χρονο παιδί... Γνωρίζουμε ότι ο ΣΕΓΑΣ έχει τη δυνατότητα να πάρει στο Ρίο τον Βαγγέλη Παπανίκο και με τη συνδρομή της ΕΟΕ που τις τελευταίες μέρες απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι βάζει τους αθλητές πάνω από όλα, μπορεί να βρεθεί η λύση για να έχει ο 18χρονος δευτεραθλητής κόσμου, μαζί του τον προπονητή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: