ΣΙΝΕ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως ΑΛΗΘΙΝΟ! Μητέρα 272 κιλών(;) γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στο κόσμο (photo)

Άφωνοι έμειναν οι γιατροί που ανέλαβαννα φέρουν εις πέρας αυτόν τον τοκετό,…
στο Περθ Κινγκ Έντουαρντ Νοσοκομείο της Αυστραλίας.

Η γυναίκα βάρους 272 κιλών έφερε στον κόσμο ένα νεογέννητο που ζύγιζε ούτε λίγο, ούτε πολύ 18 κιλά. Πρόκειται για ένα ρεκόρ που πιθανότατα κατατάσσει το μωρό στα μεγαλύτερα που έχουν γεννηθεί στην ιστορία.Το μωρό είναι υγιέστατο και όπως είναι φυσικό, οι γιατροί χρειάστηκε να προβούν σε καισαρική επέμβαση προκειμένου να εξασφαλίσουν την υγεία του νεογνού και της μητέρας του. Μάλιστα οι γιατροί φαίνεται να πίστευαν πως η μητέρα ήταν έγκυος σε δίδυμα ή ακόμη και τρίδυμα.

“Ήρθα αντιμέτωπος με γυναίκες που υπέφεραν από παχυσαρκία αλλά αυτή η γέννα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου ώσπου να πεθάνω» ανέφερε ένας από τους γιατρούς στους δημοσιογράφους. “Πίστευα ειλικρινά πως θα υπήρχαν δύο ή ακόμη και τρία μωρά εκεί» σημείωσε και συμπλήρωσε “αλλά όχι, ήταν ένας μεγάλος, δυνατός άνδρας.

Έχει προφανέστατα ένα λαμπρό μέλλον ως παίκτης του ράγκμπι».Το προηγούμενο καταγεγραμμένο ρεκόρ για το μεγαλύτερο μωρό αφορά σε ένα νεογέννητο από τη Νότιο Αφρική που ζύγιζε 17,2 κιλά και γεννήθηκε πριν από 200 σχεδόν χρόνια, το 1839. Οι αναφορές για εκείνη τη γέννα, εκιστορούν πως το αγόρι αυτό μεγάλωσε και έφτασε σε ύψος τα 2,28μ.

 fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: