ΣΙΝΕ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Ο διάσημος έλληνας ηθοποιός που κάνει διακοπές με την οικογένειά του σε εγκαταλελειμμένο βαγόνι στη Χαλκιδική

Ο Γιάννης Στάνκογλου ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι… ροκ τύπος και απόδειξη είναι πως για διακοπές με την οικογένειά του δεν επέλεξε ένα πολυτελές ξενοδοχείο αλλά ένα…
εγκαταλελειμμένο βαγόνι στη Χαλκιδική. Δείτε τι αποκαλύπτει ο ίδιος…

Ανήκεις στους άντρες-κυνηγούς, υποθέτω…
Σωστά υποθέτεις (σ.σ.: γελά). Ήμουν πάντοτε… κυνηγός και έχω να σου εξοµολογηθώ ότι δεν µου αρέσουν οι γυναίκες που παίρνουν αυτόν τον ρόλο. ∆εν µε ελκύουν καθόλου!

Αναφέρεσαι στο παρελθόν προφανώς, µιας και πλέον είσαι παντρεµένος µε παιδιά.

Μιλάω γενικά (σ.σ.: γελάει). Την… κυνήγησα την Αλίκη και, όπως αποδείχτηκε, άξιζε τον κόπο, αφού είναι µια εξαιρετική σύντροφος ζωής και υπέροχη µητέρα.

Απορώ πώς ένας τόσο «ροκ» τύπος, όπως εσύ, «χωρά» σε έναν γάµο µε παιδιά.


Ο γάµος µας είναι ροκ, η σχέση µας είναι ροκ, όλα όσα κάνουµε είναι ροκ – και µε τις δουλειές και µε τα παιδιά µας.

Επίτρεψέ µου να προδώσω κάτι που δίνει το απόλυτο στίγµα αυτού που λες… Σε µια µικρή ανάπαυλα των παραστάσεων του έργου «Επτά επί Θήβας», βρεθήκατε να κάνετε διακοπές σε ένα… βαγόνι στη Χαλκιδική!

Είναι ένα ιδιότυπο κάµπινγκ, στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής, που έχει τη δική του γοητεία… Μένουµε σε ένα εγκαταλελειµµένο βαγόνι, κοιµόµαστε σε φουσκωτά στρώµατα που βάλαµε σε αυτό, κάνουµε κανό, παίζουµε…

Άρα τα κρατάς τα «ροκ» στοιχεία σου, έτσι;

Ναι, και έγινε µέρος της οικογένειάς µας. Υπάρχει πιο όµορφο πράγµα; Ενα βαγόνι πλάι στη θάλασσα – τύφλα να έχουν τα πεντάστερα ξενοδοχεία. Περνάµε υπέροχα.

Real

Δεν υπάρχουν σχόλια: