ΣΙΝΕ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Έπιασε τον άντρα της με την ερωμένη του καβάλα μέσα στο σπίτι της και την πέταξε έξω στο δρόμο γυμνή (ΒΙΝΤΕΟ)

Επέλεξε να την διαπομπεύσει «ανεβάζοντας» το επίμαχο βίντεο στο facebook, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Έχουμε δει απατημένες συζύγους να χτυπούν με μανία και να γδύνουν τις ερωμένες των συζύγων τους, ωστόσο, η κυρία η οποία τράβηξε το παρακάτω βίντεο επέλεξε απλά να διώξει από το σπίτι της την παράνομη «φιλενάδα» του άντρα της, έτσι ακριβώς όπως την «έπιασε» στο κρεβάτι της: ολόγυμνη!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, επέλεξε να την διαπομπεύσει «ανεβάζοντας» το επίμαχο βίντεο στο facebook, το οποίο μέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρο του Διαδικτύου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μπανγκόκ και σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Mirror» η απατημένη σύζυγος γύρισε στο σπίτι της νωρίτερα από ότι περίμενε ο άντρας της και τον «έπιασε» να κάνει έρωτα με την κοπέλα που «πρωταγωνιστεί» στο βίντεο!

«Δεν είναι μαζί μου, έγινε λάθος», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο, την ώρα που η γυναίκα διώχνει γυμνή από το διαμέρισμα την ερωμένη.

Τελικά, ο σύζυγος κατάφερε να δώσει μερικά ρούχα στην παράνομη ερωτική του σύντροφο, την οποία η απατημένη κυρία αποκαλεί «σιχαμερή πόρνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: