ΣΙΝΕ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

«Χτυπήθηκε» η πρώτη τηλεοπτική άδεια: Ποσό που ζαλίζει!!!

Πόσο «χτυπήθηκε» η πρώτη τηλεοπτική άδεια;
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν να χτυπήθηκε στα...

16.000.000 εκατ. ευρώ η πρώτη από τις 4 τηλεοπτικές άδειες.

Την ίδια στιγμή εντός του κτηρίου της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας επικρατεί εκνευρισμός ενώ είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν οι 3 από τους 8 διεκδικητές καθώς εντοπίζουν “κενά” στην διαδικασία δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Στο μεταξύ διάχυτη είναι η ανησυχία των συμμετεχόντων για κοριούς και μικροκάμερες-ψείρες που πιθανόν να έχουν ξεμείνει στο κτήριο από την προηγούμενη μέρα. ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη.

Εκτιμήσεις από το εσωτερικό του κτηρίου κάνουν λόγο για “καθοδηγούμενο και όχι στημένο διαγωνισμό”.

Ως το τέλος της μέρας δύσκολα θα παραμείνουν όλοι οι υποψήφιοι εντός του κτηρίου…

Κάποιοι μάλιστα από τους συμμετέχοντες δεν αποκλείουν να δοθεί τελικά μόνο μια τηλεοπτική άδεια και οι υπόλοιποι να απέχουν από τον διαγωνισμό και να διαλυθεί το πανηγύρι….

Η διαδικασία δημοπράτησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα έχει όλα.

Στις 8.10 στην πύλη της Γενικής Γραμματείς Ενημέρωσης και Επικοινωνίες έφτασε μέλος της επιτροπής με ασθενοφόρο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσε να απέχει της διαδικασίας και έτσι μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί.

Μετά από διαπραγματεύσεις με την ασφάλεια του κτιρίου, το ασθενοφόρο πέρασε την κεντρική πόρτα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και η γυναίκα μπήκε στο μέσα με καροτσάκι.

Την ίδια ώρα, ξαφνική αδιαθεσία ένιωσε ένα από τα μέλη της επιτροπής και χρειάστηκε η άμεση διακομιδή του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, στη διάρκεια της διαδικασίας δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σημειώνεται ότι δύο ασθενοφόρα βρίσκονται διαρκώς στο σημείο από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία εξέτασης των υποψηφιοτήτων.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: